Srebrenik.NET / Zanimljivosti / Zaljubila se u svoju prijateljicu nakon što je postao muškarac

Zaljubila se u svoju prijateljicu nakon što je postao muškarac

Britanka Stacy Pierce (27) iz Holywella zaljubila se u Dylana koji je prije deset godina bio njezina školska prijateljica Gemma, piše The Sun. Ponovno su se upoznali prije godinu dana.

Stacy se vratila u rodni grad nakon što je prekinula s dečkom i izgubila posao u Londonu. Iznajmila je stan i mjesecima nije izlazila iz njega. Mlađa sestra Lyndsey (23) zabrinula se za nju vidjevši kako tone u depresiju. Organizirala joj je zabavu. Pokucala joj je na vrata zajedno s desetak prijatelja. Sasvim nezainteresirana, Stacy je sjedila na kauču sa čašom vina. Prišao joj je mladić i počeli su pričati. Shvatila je da im se sviđaju iste stvari i počela se rađati privlačnost. Nakon što su svi otišli, poljubila ga je, a on ju je zaustavio.

– Rekao mi je da mi mora nešto reći… Da se znamo, igrali smo se skupa u školi. Rekla sam mu da to nije moguće jer sam se družila samo s djevojčicama. Tada me pitao sjećam li se Gemme – rekla je Stacy.

Primijetila je sličnost, ali je mislila da je njezin brat. Bile su dobre prijateljice do 16. godine. Nakon što se Stacy preselila, izgubile su kontakt.

– Ja sam Gemma, rekao mi je. Ostala sam bez riječi. Šutila sam – dodala je Stacy. Objasnio joj je kako je zapravo uvijek bio muškarac, ali sada ima i muško tijelo. Iako mu je rekla da će se opet vidjeti, nije bila sigurna u to. Borila se sama sa sobom. Počela je razmišljati je li lezbijka. Seksali su se mjesec dana kasnije. Dylan još ima žensko tijelo iako je odstranio grudi. Nije operirao genitalije jer je zadovoljan sa svojim izgledom. – Sada živimo skupa već šest mjeseci. Nikada nisam bila sretnija. Mislila sam da se nikada neću htjeti udati, ali sada razmišljam o tome – dodala je Stacy. Sada više ne sumnja u svoju seksualnu orijentiranost. Uvjerena je da voli muškarca.( Svakakvih nas ima na ovome svijetu )

Zaljubljeni do usiju al ipak ima zenske genitalije a nije lezbejka ???

Ostavi komentar