Ovu pjesmu je Sinan Sakić otpjevao jednom i NIKADA VIŠE, a razlog je PRETUŽAN (VIDEO)

Vjerovali ili ne, Sinan Sakić je ovu pjesmu otpjevao samo dok ju je snimao u studiju

Pjevač Sinan Sakić među brojnim hitovima u svojoj dugogodišnjoj karijeri ima i pjesmu "Oče moj", koju je otpjevao samo jednom u životu. 

Vjerovali ili ne, Sinan je pjesmu "Oče moj" otpjevao samo kada ju je snimio i nikada je više nije zapjevao.

Razlog zbog kojeg je tu pjesmu ostavio skroz po strani i zbog čega je ama baš nikada nije izveo na svojim nastupima, Sinan je objasnio tako što je rekao da bi počeo da plače kada bi je zapjevao.

Printskrin: Youtube/Sinan Sakic

Poslušajte o kojoj se pjesmi radi:

Također provjerite

Gradina Srebrenik

Najpotcjenjenije turističke destinacije svijeta

Najpotcjenjenije turističke destinacije svijeta U doba masovnog turizma, putnici sve se više traže alternativne destinacije …

Štetnost bacanja plastičnih boca na životnu okolinu

Štetnost bacanja plastičnih boca na životnu okolinu

Plastični otpad, posebno plastične boce, predstavlja ozbiljan ekološki problem koji ugrožava našu okolinu, državu i generalno gledanu čitavu našu planetu. Plastične boce se koriste svakodnevno i zbog svoje praktičnosti i niske cijene postale su neizostavan dio modernog života. Međutim, njihov uticaj na životnu sredinu je katastrofalan. Primjena raznih mjera može značajno smanjiti negativan uticaj plastičnih boca na životnu sredinu u Bosni i Hercegovini, doprinoseći očuvanju prirodnih resursa i zdravlju građana. Reciklaža je ključni korak ka održivoj budućnosti, i svaka zemlja treba da poduzme odgovarajuće korake kako bi se izborila sa ovim globalnim izazovom. Kada će Bosna i Hercegovina, odnosno mi njeni građani, prepoznati ovaj problem i suočiti se sa istim vrijeme će pokazati. Kao i za druge stvari, nije do drugih, do nas je da ovo riješimo sami u svojoj avliji.