Srebrenik.NET / Zanimljivosti / VIDEO: Bijeg monstruozno mučenog dječaka

VIDEO: Bijeg monstruozno mučenog dječaka

Kylea Ramireza, 16-godišnjaka iz Kalifornije više od godinu dana brutalno je zlostavljala njegova vlastita teta zajedno sa susjedima. Držala ga je zatočenog u kući, izgladnjelog i pretučenog, a kad nije radio vrijeme je provodio lancima privezan za stol.

Uspio je pobjeći nakon što je dvogodišnjeg susjedovog sina nagovorio da mu donese ključ za lance. Kada ih je skinuo, popeo se preko visokog zida u dvorištu i pobjegao prema gradu. Utrčao je u obližnju zgradu, a cijeli je događaj zabilježila nadzorna kamera. Na nogama je još uvijek imao prikovane lance, a cijelo mu je tijelo bilo prekriveno masnicama. Iako se sve dogodilo prije dvije godine, ova se video snimka pojavila tek sada.

“Ušao je i počeo vikati molim vas, pomozite mi, mogu li se negdje sakriti, doći će po mene!! Bio je pun masnica i blata. Odmah smo shvatili da se ne radi samo o izgubljenom dječaku”, rekao je jedan od očevidaca. Dječak je bio pretučen i mršav, odjeća mu je bila rastragana i spaljena po rubovima, a rane su mu zalili izbjeljivačem.

Njegova teta, Caren Ramirez, njegov je zakonski skrbnik jer je Kyle rano ostao bez roditelja. Ona ga je nagovorila da napusti dom i dođe živjeti k njoj. No, dječaka su osim tete zlostavljali i vlasnici kuće u kojoj su živjeli, Michael Schumacher i njegova žena Kelly Layne Lau, zajedno sa susjedom Anthonyem Waitersom. Kyleu je sada 18 godina, a na bijeg se odvažio nakon što je čuo svoje zlostavljače kako dogovaraju da će ga “raskomadati i baciti u rijeku”, piše Daily mail.

Ostavi komentar