Srebrenik.NET / Zanimljivosti / Gdje nesigurni muškarci griješe u seksu?

Gdje nesigurni muškarci griješe u seksu?

Iako neki muškarci toga nisu svjesni, način na koji započinju seks, dodiruju i ljube ženu otkriva jesu li sigurni u sebe ili nisu.

Nesigurnost nije privlačna, a posebno ne u spavaćoj sobi. Ne može se prikriti jer je otkrivaju neki nesigurni ljubavnički potezi. Muškarci ih obično prikrivaju žestinom, brzinom i igranjem na sigurno. Žene to odmah osjete.

Misionarski položaj – igra na sigurno
Iako su žene na glasu kao tradicionalniji spol, ipak nisu konzervativne i vole isprobavati nove stvari. Ako se seks svede samo na misionarski položaj, žena sasvim sigurno neće biti zadovoljena. Mnogi muškarci na početku veze, dakle dok još nisu dobro upoznali partnericu, pribjegavaju misionarskoj pozi jer smatraju da tu ne mogu pogriješiti. Ali upravo u tomu i griješe jer žene vole i druge poze.

Milion pitanja nesigurnog muškarca
Sviđa li ti se ovo? Voliš li kad te ovdje diram? Želiš li da te jače stisnem? Nesigurni muškarci znaju tokom seksa postavljati previše pitanja. Iako je muškarčeva želja za što boljim zadovoljenjem žene pohvalna, previše pitanja partnerici pokazuje da je riječ o nesigurnom muškarcu, a to nimalo nije seksi. Seks se sastoji najviše od djela, a ne riječi, zato brojna pitanja mogu ubiti strast.

Fokus na grudi i međunožje
Mnogi muškarci misle da su jedine ženske erogene zone grudi i međunožje. Posebno se znaju zaigrati na području grudi te ih previše stiskati, što kod žena izaziva bol. Neki u području međunožja provode cijelu vječnost. Obično su to muškarci koji žensko tijelo ne poznaju dobro te igraju na sigurno i svu svoju pažnju posvećuju glavnim adutima. Žene ne vole takav način predigre i seksa.

Brzi i žestoki
Osobina nesigurnih muškaraca je i brzina. Žele ispasti vrhunski ljubavnici, pa nasrću i ubrzavaju tok seksa, ali i predigre. Misle da žene to vole, ali to nije tačno. Žene vole i brzinu i žestinu, ali jednako tako i sporiji tempo te nježnost. Ni u kojem slučaju ne vole kad se muškarci pretvaraju u stroj koji pred sobom ima zadatak koji misli da mora ispuniti, a upravo tako djeluje onaj koji sve želi na brzinu.

(24sata.info)

Ostavi komentar