Uhapšeni pripadnici OSA-e i Granične policije jer su odavali informacije narkomafiji

U akciji koju je jutros sproveo MUP Republike Srpske uhapšene su četiri osobe, koje terete da su kao članovi organizovane kriminalne grupe izvršili više krivičnih djela.

Akcija se provodi pod nadzorom Tužilaštva BiH, a izvedena na području Bosanske Gradiške i Banje Luke, a uhapšeni su M.L., R.R., S.R. i D.P.

Sumnjiče se za organizovani kriminal, odnosno promet drogama, nedozvoljeni promet akciznih proizvoda, odavanje tajnih podataka i zloupotrebu položaja ili ovlašćenja.

“U toku su pretresi lokacija koje koriste osumnjičeni, a sama lica će nakon kriminalističke obrade biti sprovdena u Tužilaštvo BiH. Sve ove mjere sprovode se u okviru akcija ‘Transporter’ i ‘Storage’”, naveli su iz MUP-a RS.

Kako je Raport potvrđeno, dvojica od četiri uhapšena su pripadnici policijskih agencija. Uhapšen je pripadnik Obavještajno-sigurnosne agencije Robert Radonjić te pripadnik Granične policije Siniša Raketa.

Objava Uhapšeni pripadnici OSA-e i Granične policije jer su odavali informacije narkomafiji pojavila se prvi puta na Radio Srebrenik.

Powered by WPeMatico

Pogledaj i ovo

Glas na izborima od 50 do 200 KM, zastrašivanja i prijetnje gubitkom posla

Nastavljena je praksa trgovine biračkim odborima. Zabilježeni su i brojni navodi o kupovini glasova Koalicija …

Stipendije od 1.000 i 1.500 KM: Vlada TK nagradila najbolje učenike i studente

Ugovore o dodjeli ukupno 99 stipendija nadarenim učenicima osnovnih škola i studentima sa područja Tuzlanskog …