Srebrenik.NET / Izbori 2012 / 07.10.2012. – odlučujete vi!

07.10.2012. – odlučujete vi!

Živite u ovom gradu i tiče vas se koliki je prirez, kakva je javna rasvjeta, kakve su škole, kakve su ceste, kakva je kulturna ponuda. I vi o svemu tome trebate odlučivati. Ne budite lijeni i odvojite 15 minuta za glasovanje. Vaš glas odlučuje o tome kakav će biti vaš grad.

Svaki glas je važan

Ako ste među onima koji misle da vaš glas neće ništa promijeniti i mislite da jedan glas ne može na nešto utjecati, mnogi su lokalni izbori pokazali kolika je to zabluda. Naročito sada kada načelnike/ce biramo direktno, doslovno jedan glas može prevagnuti. Zato ako vam je stalo da neka od opcija pobijedi ili da kandidat/kinja s neke liste za kojeg znate da će se boriti za interese vašeg kvarta uđe u općinsko vijeće, ne budite lijeni i odvojite 15 minuta za glasovanje. Vaš glas stvarno može presuditi.

Nisu svi isti

Kao što ste vi različiti od svog komšije i vaš brat ili sestra od vas, tako su i ljudi u politici različiti. Kao i svugdje ima ovakvih i onakvih, predanih i lijenih, poštenih i lažljivih, ali nisu svi isti. Živite u ovom gradu, vidjeli ste već mnoge što su pokazali da znaju i umiju, kakvi su bili kad su bili na vlasti, a kakvi u opoziciji i morate priznati da vidite da nisu svi isti. Sve što trebate je razmisliti s kim i čim ste bili zadovoljni, s kim i čim niste, i tko nudi dobrobit, razvoj i napredak za našu zajednicu, za vašu obitelj i za vas pojedinačno. Ma što mislili o ovima ili onima na političkoj sceni, svatko nešto nudi i svatko ima svoje prednosti i mane. Razmislite ko vam više odgovara i ne budite lijeni i odvojite 15 minuta za glasovanje. Vaš glas će im pomoći da vode grad u smjeru dobrobiti, razvoja i napretka.

Ja odlučujem

Ako ne odlučite vi, odlučiti će drugi. Onaj komšija koji vam lupa na svaku notu glasniju od šapta, ona neljubazna bankarica, onaj kojem smeta vaš pas koji veselo trčkara uokolo. Želite li da oni odluče umjesto vas? Ne budite lijeni i odvojite 15 minuta za glasovanje. Jer oni sigurno hoće.

07-10-2012 odlučujete Vi! To je dan kad narod ima vlast u rukama i zaokruzujući listić prenosi ju na one kojima vjeruje!

To je jedan čin koji spaja slobodu i odgovornost jer ako ne glasate i niste iskazali političku volju izdali ste sugrađane i niste se potrudili da svima nama zajedno bude bolje!

Ostavi komentar