(VIDEO) Tuča na šetalištu u Makarskoj: Potukle se dvije djevojke, onda se priključili i momci …

Na makarskoj šetnici u četvrtak oko 17 sati potukle su se dvije cure i njihovi dečki.

Turisti koji su prolazili u nevjerici su ih gledali dok su se mlatili.

– Ubit ću te, ubit ću te – vikala je djevojka na drugu te bacila na nju mobitel.

Promašila je, a onda je druga djevojka zgazila mobitel.

Nasilje je eskaliralo, a onda se umiješao zaštitar Bilić Erića, koji ih je pokušao razdvojiti. No nije uspio pa je stigao i drugi te su djevojke obojica primili za ruke.

Tad dolaze partneri tih djevojaka i jedan od njih napada curu u haljini. Ona se izmiče, a njih dvojica se tuku. Tad jedan drugome skida gaće te se uskoro razdvajaju. Policija je izašla na teren, ali nisu pronašli nasilnike.

OVDJE možete pogledati snimak okršaja.

The post (VIDEO) Tuča na šetalištu u Makarskoj: Potukle se dvije djevojke, onda se priključili i momci … appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]