Tuzlak Jasmin Zubčević HITNO TREBA NAŠU POMOĆ: Za liječenje potrebno još 60.000 KM!

Jasmin Zubčević iz Tuzle, svima nama poznat kao veliki humanista koji je svojim učešćem pomogao pri spašavanju mnogih života, kao što vam je poznato i dalje treba našu pomoć.

Mnogi od vas su nam pomogli da Jasminu damo vjetar u leđa i da ga podstaknemo da se bori. Razgovarali smo s Jasminovom mamom i ona nam je otkrila da je Jasmin trenutno u bolnici i da je njegovo stanje izuzetno teško.

Za liječenje je potrebno još 60.000 KM, a bez naše pomoći ništa neće biti moguće. UJEDINIMO SE! POMOZIMO!

Ovim putem pozivamo sve vas velikog srca da pomogne koliko može i da podržimo Jasmina i ovaj put jer smo već jednom dokazali da mi to možemo.

Draga Čaršijo i svi dobri ljudi, naše malo Jasminu itekako znači mnogo.

Korisnici BH Telekoma pozivom na Humanitarni broj 090/291-002 donirate 2 KM za Jasmina. Također uplate iz zemlje i inostranstva možete izvršiti na dole navedene direktne Jasminove račune.

The post Tuzlak Jasmin Zubčević HITNO TREBA NAŠU POMOĆ: Za liječenje potrebno još 60.000 KM! appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]