Srebrenik.NET / Vijesti / Saobracajka u Dubokom Potoku

Saobracajka u Dubokom Potoku

Na magistralnom putu Tuzla-Orašje u Dubokom Potoku kod Srebrenika jučer oko 12.30 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali “pasat” (BG-757-333), kojim je upravljala Sunčica Vučković (37) iz Šapca, Republika Srbija, i “škoda felicija” (943-T-356) za čijim je upravljačem bio Muharem Mujkanović (22) iz Caga kod Srebrenika.

Do nesreće je došlo kada je vozač “škode felicije” prilikom skretanja lijevo oduzeo prvenstvo prolaza “pasatu” koji je išao iz suprotnog smjera. Nakon što je zakačio prednju lijevu stranu “škode”, “pasat” je sletio s kolovoza, probio lim velikog reklamnog panoa, sletio niz nasip visok nekoliko metara i završio u kanalu pored lokalnog puta.

Vozač “škode” i njegova saputnica prošli su bez povreda, a samo zahvaljujući spletu sretnih okolnosti, bez povreda su prošli i vozačica “pasata” i njena dva saputnika, od kojih je jedna trogodišnja djevojčica.

Na oba vozila pričinjena je veća materijalna šteta, a uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije PS Srebrenik.

Klikom na sliku prelazite na forum

cage_srebrenik

www.dnevniavaz.ba

Ostavi komentar