Čačak: Đaci u dvorištu škole pronašli 3 kg droge

Grupa osnovaca je pred početak časa rekla nastavniku da su primijetili “čudne pakete” u dvorištu susjedne Tehničke škole, potvrđeno je danas agenciji Beta u Policiji u Čačku. Učenici su donijeli pakete droge, a nastavnik je obavijestio policiju.

“Večernje novosti” pišu da su učenici pred početak časa rekli nastavniku da su u dvorištu Tehničke škole, tačnije iza objekta Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, primijetili više čudnih paketa, koji su djelimično razbacani.

Djelovalo im je, ispričali su, da se radi o paketima sličnim onim u filmovima, dobro uvijenim u najlon i oblijepljenim trakama. Smatrajući da se radi o dječjoj šali, nastavnik im prvo nije povjerovao, a potom im je kazao da pakete donesu u školu, što su oni i učinili.

Istraga je u toku.

Izvor: mondo.rs

The post Čačak: Đaci u dvorištu škole pronašli 3 kg droge appeared first on Kameleon M&M.

Powered by www.Srebrenik.net

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]