X
    Categories: Članci, fotke i video

Svečanom večerom i druženjem obilježena 4. godišnjica Silver Kingsa

Dana 20.12.2014. godine nakon dvije prvenstvene pobjede nad Milenijumom, u večernjim satima upriličena je svečana večera i druženje članova Škole sporta Silver Kings, njihovih roditelja kao i sponzora  i prijatelja kluba.

Ovo je tradicionalno druženje i jedinstvena prilika da se na jednom mjestu okupe djeca ali i njihovi roditelji i da proslave još jednu uspješnu godinu ovog udruženja.

U prvom dijelu programa održana je i Press konferenecija za medije gdje su se obratili treneri Edis Bajrektarević i Emir Jašarević. “Presica” je iskorištena da se napomene veliki uspjeh pionira Silver Kingsa koji su u prošloj godini osvojili treće mjesto na Prvenstvu BiH a drugo u Ligi mladih RKS Tuzla što je po mnogim analizama najveći uspjeh sporta u Srebreniku, kao i osvajanje prvog mjesta kadeta na međunarodnom turniru “Silver Ball 2014”. Osim toga iskorištena je prilika da se rukovodstvo kluba zahvali sponzorima koji su pomogli realizovane projekte.

U drugom dijelu programa upriličen je koktel i svečana večera za oko stotinu prisutnih članova. Nakon toga na videoprojektoru pušten je film o samom početku formiranja Silver Kingsa, njihovim uspjesima, turnirima, ligama…a za narativni dio bio je zadužen član rukovodstva kluba Gosp. Mirsad Salkić. Također upriličena je i dodjela zahvalnica za one koji su to zaslužili. Prisutni su posebno bili oduševljeni kada su članovi Kingsa izveli po prvi puta i navijačku pjesmu “Silver Kings”.

Muzički dio protekao je u znaku profesora Jasmina Brašnjića ali u nastavku mikrofon su preuzeli naši Kraljevi Amar Salkić  i Vehbija Hodžić kao i Dr. Nedžmija Suljić.

U sitnim satima kada su djeca otišla kući dozvolili smo preuzimanje mikrofona  Mirsi, Subaši, Edi, Begzi i ostalim našim “muzički nadarenim” članovima 😉

Hvala svima koji su došli ali i pomogli u organizaciji ove predivne večeri.

Edo !