Srebrenik.NET / Aktuelno / Miss Bosne i Hercegovine za Miss svijeta iz Srebrenika

Miss Bosne i Hercegovine za Miss svijeta iz Srebrenika

lejla-srebrenik-2a

Lejla Hodžić

Lejla Hodžić iz Srebrenika, finalistica izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2015 pozira u kolekciji Deichmann obuće za nagradnu igru…

Modne agencije I mnogobrojni magazini I časopisi za svoja snimanja koriste Deichmann obuću, pa je tako I jedna od finalistica izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2015, Lejla Hodžić iz Srebrenika pozirala u kolekciji Deichmann.

Poput pravih diva koje se viđaju na red carpet-u, najljepše djevojke finalistice 20-tog jubilarnog izbora “Miss BiH za Miss Svijeta 2015” počele su s pripremema za predstojeći najznačajnii državni izbor u našoj zemlji a koji će se održati 27.09.2015 godine u Sarajevu, uz direktan tv prijenos Federalne televizije i televizije Republike Srpske, s početkom u 21:10min.

Kako se bliži kraj ljeta, ovoga puta najljepše djevojke naše zemlje poziraju u kolekciji Deichmann koji je ponudio veliki asortiman obuće I različitog jesenskog asesorajsa za sezonu jesen/zima 2015.

Kao prava ovisnica o kvalitetnim cipelama, Lejla Hodžić iz Srebrenika, finalistica izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2015 godine je izjavila: “Najčešće kupujem obuću Deichmann jer se njihove cipele uklapaju u gotovo svaki moj outfit”.

U toku je nagradna igra obuće Deichmann, te Lejla Hodžić, poziva svoje sugrađane da joj daju podršku tako što će lajkati FB stranicu Miss BiH za Miss Svijeta, a zatim njihovu fotografiju.

Inače, 24 najljepše djevojke finalistice izbora “Miss BiH za Miss Svijeta 2015” nalaze se na 15-dnevnim pripremama u Hotelu LoveYou Too Alacati, Cesme u Turskoj.

(Piše: Lejla Hodžić)