Narednih dana promjenjivo vrijeme

U Bosni i Hercegovini u utorak se prognozira nestabilno vrijeme sa kišom, koja će se sa juga i zapada tokom dana proširiti i na ostala područja zemlje.

Od srijede ujutro u Bosni će ponegdje biti mraza, a u planinskim područjima i snijega.

U četvrtak će biti suho i djelimično sunčano, a u petak oblačno sa kišom. Jutarnje temperature zraka u Bosni varirat će od -2 do 3 stepena, na jugu zemlje od 4 do 10 stepeni. Maksimalne dnevne temperature u Bosni bit će između 5 i 11, u Hercegovini od 10 do 16 stepeni.

Za dane vikenda kao i tokom većeg dijela sljedeće sedmice očekuje se stabilno i djelimično sunčano vrijeme.

Prema raspoloživim sinoptičkim kartama u utorak, 18. februara moguće su padavine, snijeg u višim, kiša u nižim područjima. Minimalne temperature varirat će između -2 i 6, a maksimalne između 10 i 18 stepeni.

Pred kraj prognoziranog perioda moguć je porast temperature zraka, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Temperatura u Srebreniku 16 stepeni, a čini se kao 14. Pretežno je vedro uz slab vjetar.

Objava Narednih dana promjenjivo vrijeme pojavila se prvi puta na Radio Srebrenik.

Srebrenik.NETwork

Također provjerite

Vijece odluke

Budžet Grada Srebrenika za 2024. godinu – detaljno

Budžet Grada Srebrenika za 2024. godinu odražava ambiciozan plan za unapređenje infrastrukture, javnih usluga i kvaliteta života građana. Ovaj budžet, usvojen od strane Gradskog vijeća, predstavlja osnovni finansijski okvir za sve planirane aktivnosti i projekte koji će biti realizirani tokom godine.

Srebrenik news panorama

Budžet Grada Srebrenika za 2024. godinu

Budžet Grada Srebrenika za 2024. godinu Budžet Grada Srebrenika za 2024. godinu planira prihode i …