Tuzla: Maloljetnica izvršila samoubistvo!

Iz Operativnog centra MUP-a TK su istakli da je prijava o suicidu nadležnoj policijskoj stanici upućena danas u 14:40 sati, ali nisu mogli precizirati način na koji je izvršen. Na mjesto događaja potom su upućeni policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policije MUP-a TK koji su se prvenstveno uvjerili u tačnost prijave.

Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o maloljetnoj osobi, a motivi samoubistva za sada nisu poznati, kao ni to da li je ostavila oproštajno pismo.

Uviđaj su na mjestu tragedije obavili policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policije MUP-a TK i dežurni kantonalni tužilac.

The post Tuzla: Maloljetnica izvršila samoubistvo! appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]