Tuzla: Maloljetnica izvršila samoubistvo!

Iz Operativnog centra MUP-a TK su istakli da je prijava o suicidu nadležnoj policijskoj stanici upućena danas u 14:40 sati, ali nisu mogli precizirati način na koji je izvršen. Na mjesto događaja potom su upućeni policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policije MUP-a TK koji su se prvenstveno uvjerili u tačnost prijave.

Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o maloljetnoj osobi, a motivi samoubistva za sada nisu poznati, kao ni to da li je ostavila oproštajno pismo.

Uviđaj su na mjestu tragedije obavili policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policije MUP-a TK i dežurni kantonalni tužilac.

The post Tuzla: Maloljetnica izvršila samoubistvo! appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Također provjerite

Foto: Održana komemoracija tuzlanskom slikaru Edinu Edi Derviševiću

Komemoracija u čast preminulom, tuzalnskom akademskom slikaru, Edinu Edi Derviševiću održana je u nedjelju u Međunarodnoj galeriji portreta Tuzla. Veliki broj prijatelja, poznanika i sugrađana okupio se danas u Galeriji portreta da oda počast ovom velikom čovjeku i vrhunskom slikaru i umjetniku. Prisutnima su se obratili direktor Centra za kulturu Tuzla Edin Jahić i kustos […]

Ugovorena sanacija komunalne infrastrukture u mjesnoj zajednici Solana

Polaganjem cvijeća na spomen obilježje poginulim borcima, šehidima i civilnim žrtvama odbrambeno-oslobodilačkog rata 1992.-1995., u …