Službenici Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona iz Sektora kriminalističke policije, Odsjeka za opći kriminalitet i Odjeljena kriminalističke policije Policijske uprave Lukavac, uhapsili su Đ.S. (36) iz Lukavca zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistva.   Nemili događaj odigrao se u naselju Kuljen kod Lukavca 24. augusta 2023. godine kada je oko 21 sat Đ.S. […]

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Lukavcu

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Lukavcu

Službenici Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona iz Sektora kriminalističke policije, Odsjeka za opći kriminalitet i Odjeljena kriminalističke policije Policijske uprave Lukavac, uhapsili su Đ.S. (36) iz Lukavca zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistva.
 
Nemili događaj odigrao se u naselju Kuljen kod Lukavca 24. augusta 2023. godine kada je oko 21 sat Đ.S. nanio povrede osobi inicijala D.S. (43) usljed kojih je preminuo.
Đ.S. i D.S. su u porodičnoj vezi, a tragičnom događaju prethodila je svađa.
Službenici policije postupali su pod nadzorom tužioca Kantonalnog tužilaštva TK, a Đ.S. će nakon kriminalističke obrade biti predat u nadležnost Tužilaštva.
Takođe je u vezi sa navedenom događajem oduzeta sloboda još četvorici lica: E.S (1987), Š.S. (1966), S.S. (1990) i E.S. (1973), zbog sumnji u počinjenje krivičnog djela iz člana 174 stav 1 KZ F BiH – učestvovanje u tuči, a oni su takođe nakon kriminalističke obrade uz izvještaj predati na dalje postupanje postupajućem tužiocu Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona.
Izvor: FENA

Powered by WPeMatico

https://lukavacki.ba/uhapsen-osumnjiceni-za-ubistvo-u-lukavcu/ 29.08.2023

Također provjerite

GO SDA SREBRENIK JE DOBILA KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA

Izvršni odbor SDA Srebrenik imenovao je svog kandidata za gradonačelnika grada Srebrenika

Izvršni odbor SDA Srebrenik imenovao je svog kandidata za gradonačelnika Srebrenika Na sjednici Izvršnog odbora …

Telal viče

Telal viče

Telal viče Telal viče od jutra do mraka: "Ko j' u koga noćas na konaku …