Službenici Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona iz Sektora kriminalističke policije, Odsjeka za opći kriminalitet i Odjeljena kriminalističke policije Policijske uprave Lukavac, uhapsili su Đ.S. (36) iz Lukavca zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistva.   Nemili događaj odigrao se u naselju Kuljen kod Lukavca 24. augusta 2023. godine kada je oko 21 sat Đ.S. […]

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Lukavcu

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Lukavcu

Službenici Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona iz Sektora kriminalističke policije, Odsjeka za opći kriminalitet i Odjeljena kriminalističke policije Policijske uprave Lukavac, uhapsili su Đ.S. (36) iz Lukavca zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistva.
 
Nemili događaj odigrao se u naselju Kuljen kod Lukavca 24. augusta 2023. godine kada je oko 21 sat Đ.S. nanio povrede osobi inicijala D.S. (43) usljed kojih je preminuo.
Đ.S. i D.S. su u porodičnoj vezi, a tragičnom događaju prethodila je svađa.
Službenici policije postupali su pod nadzorom tužioca Kantonalnog tužilaštva TK, a Đ.S. će nakon kriminalističke obrade biti predat u nadležnost Tužilaštva.
Takođe je u vezi sa navedenom događajem oduzeta sloboda još četvorici lica: E.S (1987), Š.S. (1966), S.S. (1990) i E.S. (1973), zbog sumnji u počinjenje krivičnog djela iz člana 174 stav 1 KZ F BiH – učestvovanje u tuči, a oni su takođe nakon kriminalističke obrade uz izvještaj predati na dalje postupanje postupajućem tužiocu Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona.
Izvor: FENA

Powered by WPeMatico

https://lukavacki.ba/uhapsen-osumnjiceni-za-ubistvo-u-lukavcu/ 29.08.2023

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …