Marketinška ponuda Škole sporta Silver Kings za nabavku dresova

Obzirom da se bliži početak nove sezone u Ligi mladih RKS Tuzla mladi košarkaši Silver Kingsa će morati nabaviti novu opremu u kojoj će predstavljati svoj grad i Opštinu kao i do sada u najboljem svjetlu.

Iz tog razloga ovo udruženje je raspisalo marketinšku ponudu za nabavku novih dresova njihove pionirske, kadetske i juniorske ekipe.

Obaveze sponzora u ovom slučaju bi bile da izvrši nabavku i plaćanje dresova za pomenute ekipe u iznosu od 1.800 KM za sve tri takmičarske selekcije ili 600 KM za jednu selekciju. Inače cijena jednog kompleta je predviđena u iznosu od cca 40 KM a predviđeni broj kompleta za selekciju je 15 komada.

Obaveze Škole sporta Silver Kings bile bi postavljanje reklame sponzora na svaki od dresova sa prednje strane u vidljivoj veličini za narednu sezonu, kao i  javna zahvalnost sponzoru.

Svi oni koji su zainteresovani za ovaj vid saradnje mogu da se jave na email [email protected] ili na broj telefona 061 733 552.

 

Pogledaj i ovo

Dzanic Rizah

Intervju sa gradskim vijećnikom: Rizah Džanić (DF)

Dzanic Rizah – vijećnik gradskog vijeca Srebrenika ispred Demokratske fronte Uradili smo intervju sa gradskim …

SPO Srebrenik by Sarkop d.o.o. 2022

Pogledajte stambeni projekat koji će se graditi kod Koprića mosta

Gradskoj upravi upućen je dopis sa zahtjevom za odobravanje gradnje novog stambeno poslovnog prostora na području Grada Srebrenika. Kraj Koprića mosta, na njivi koja se zove “Koprića bašta” firma “Sarkop” planira praviti stambene zgrade i poslovne prostore. Kako to sve treba da izgleda pogledajte na Srebrenik.net