Marketinška ponuda Škole sporta Silver Kings za nabavku dresova

Obzirom da se bliži početak nove sezone u Ligi mladih RKS Tuzla mladi košarkaši Silver Kingsa će morati nabaviti novu opremu u kojoj će predstavljati svoj grad i Opštinu kao i do sada u najboljem svjetlu.

Iz tog razloga ovo udruženje je raspisalo marketinšku ponudu za nabavku novih dresova njihove pionirske, kadetske i juniorske ekipe.

Obaveze sponzora u ovom slučaju bi bile da izvrši nabavku i plaćanje dresova za pomenute ekipe u iznosu od 1.800 KM za sve tri takmičarske selekcije ili 600 KM za jednu selekciju. Inače cijena jednog kompleta je predviđena u iznosu od cca 40 KM a predviđeni broj kompleta za selekciju je 15 komada.

Obaveze Škole sporta Silver Kings bile bi postavljanje reklame sponzora na svaki od dresova sa prednje strane u vidljivoj veličini za narednu sezonu, kao i  javna zahvalnost sponzoru.

Svi oni koji su zainteresovani za ovaj vid saradnje mogu da se jave na email [email protected] ili na broj telefona 061 733 552.

 

Pogledaj i ovo

Promocija knjige za inžinjere – Matematika 1 – zbirka zadataka

Knjiga Matematika I je dugogodišnji projekat autora: Selmir Karić, Kristina Nurkanović i Sead Rešić. Knjiga pokriva sva poglavlja Matematike I. Svi zadaci su detaljno uređeni, svaka oblast ima teorijski uvod. Namijenjena je za izučavanje Matematike na tehničkim fakultetima, a preporuka je i za svakog studenta, učenika, nastavnika i profesora.

Rezultati lokalnih izbora u Srebreniku – gradonačelnik je ostao isti, kao i problemi koje imamo u Srebreniku

Nihad Omerović je ostao gradonačelnikom Srebrenika u sljedeće 4 godine. Čestitam na osvojenom mjestu gradonačelnika, nadam se kao i većina onih koji su dali glas gosp. Omeroviću da će raditi kao što je radio zadnjih mjeseci na otklanjanju problema koji su evidentni na svakom koraku u Srebreniku.