Tvrđava Gradina Srebrenik

Opatija

Pogled.
Ulica Marsala Tita.
Okrugli park.
Palme na obali.
Valovi.
Udar vala u obalu.
Samo da se vidi da su valovi 3-4 metra veliki.
Rock koncert, lokalna Rijecka grupa.
Tehnologija: Pocket PC, tablet PC, mobitel, memory stick.
Na koncertu je piva bila besplatna, ovaj cica je sipao.
Druga Rock grupa.
Detalj iz parka Angiolina.
Ispijanje tocene.
Cudni zbunovi u parku.
Debela hladovina.
Ljudima se isplati unajmiti kamion koji po cijeli dan voza reklamu tamo vamo po gradu.

Navigacija: < 1 2 3 4 5 >
Oznake: Pogled. Ulica Marsala Tita. Okrugli park. Palme na obali. Valovi. Udar vala u obalu. Samo da se vidi da su valovi 3-4 metra veliki. Rock koncert, lokalna Rijecka grupa. Tehnologija: Pocket PC, tablet PC, mobitel, memory stick. Na koncertu je piva bila besplatna, ovaj cica je sipao. Druga Rock grupa. Detalj iz parka Angiolina. Ispijanje tocene. Cudni zbunovi u parku. Debela hladovina. Ljudima se isplati unajmiti kamion koji po cijeli dan voza reklamu tamo vamo po gradu.

Lokacija: Opatija, Hrvatska
Datum: 1.-5. April 2003.
Avanturisti: Osman, Fare i Kristijan
Vrijeme: Promjenjivo
Objekt: Grad

U Opatiji se je od 1.Aprila do 5.Aprila odrzavala WINDAYS manifestacija. To je najveci Microsoft skup na Balkanu. Zahvaljujuci firmi WITNET iz Tuzle imao sam priliku da prisustvujem na tom skupu.

Opatija je predivno mjesto za ovakve stvari. Mali gradic koji ima svega dovoljno. Sezona nije jos uveliko pocela pa izgleda mirno i tiho, predpostavljam da je ljeti drugacije.

Grad je star i skoro sve gradjevine datiraju iz Austougarskog doba, samo je poneka novija. Parkova ima u izobilju i to drvece kakvog se ne vidja lako, setaliste uz more je dugo kilometrima, kafica, restorana, hotela i slicno u izobilju. Grad je predivno cist i super dobro se odrzava, sto govori koliko su profesionalno okrenuti turizmu.

Vrijeme je na nesrecu bilo lose. Prvi dan sunce, drugi kisa, treci snijeg.

Komentariši