Srebrenik.NETwork

“Zmaj od Šipova” napao policajca, pa pobjegao

Tvrđava Gradina Srebrenik

Ilija Grahovac, poznatiji kao “Zmaj od Šipova”, priveden je nakon što je napao policajca.

Grahovac je pušten nakon kriminalističke obrade i protiv njega će policija Okružnom tužilaštvu Banja Luka podnijeti izvještaj za napad na službeno lice u vršenju poslova bezbjednosti.

Policija u Šipovu jučer je prilikom rutinske kontrole saobraćaja iza podneva zaustavila “audi 80” kojim je upravljao S.M, dok je Grahovac bio na mjestu suvozača, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banja Luka.

“Zmaj od Šipova” verbalno je vrijeđao policijske službenike, nazivajući ih pogrdnim imenima i psujući im majku, odbivši da pokaže ličnu kartu na uvid.

Nakon toga je iz džepa jakne izvadio džepni nož, izašao iz vozila i krenuo prema policajcu, a nakon što je policijski službenik krenuo ka njemu, “Zmaj od Šipova” je pobjegao, nastavljajući sa vrijeđanjem.

Ilija Grahovac je jedan od najpopularnijih uzgajivača bikova u BiH, ali je, osim po nagradama koje njegova grla osvajaju na borbama bikova, poznat i po svojim temperamentnim nastupima u javnosti, govoru koji je održao na sahrani svoga oca i brojnim video materijalima, mahom monoloških sadržaja.

[jwplayer mediaid=”12987”]
Exit mobile version