“Zmaj od Šipova” napao policajca, pa pobjegao

Ilija Grahovac, poznatiji kao “Zmaj od Šipova”, priveden je nakon što je napao policajca.

Grahovac je pušten nakon kriminalističke obrade i protiv njega će policija Okružnom tužilaštvu Banja Luka podnijeti izvještaj za napad na službeno lice u vršenju poslova bezbjednosti.

Policija u Šipovu jučer je prilikom rutinske kontrole saobraćaja iza podneva zaustavila “audi 80” kojim je upravljao S.M, dok je Grahovac bio na mjestu suvozača, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banja Luka.

“Zmaj od Šipova” verbalno je vrijeđao policijske službenike, nazivajući ih pogrdnim imenima i psujući im majku, odbivši da pokaže ličnu kartu na uvid.

Nakon toga je iz džepa jakne izvadio džepni nož, izašao iz vozila i krenuo prema policajcu, a nakon što je policijski službenik krenuo ka njemu, “Zmaj od Šipova” je pobjegao, nastavljajući sa vrijeđanjem.

Ilija Grahovac je jedan od najpopularnijih uzgajivača bikova u BiH, ali je, osim po nagradama koje njegova grla osvajaju na borbama bikova, poznat i po svojim temperamentnim nastupima u javnosti, govoru koji je održao na sahrani svoga oca i brojnim video materijalima, mahom monoloških sadržaja.

Pogledaj i ovo

Lopovi preko Facebooka znaju kad niste kod kuće

Prije nego objavite na Facebooku da ste na godišnjem ili da ste odsutni nekoliko dana, …

Komentariši