Zenička policija objavila fotografiju osumnjičenog za dvostruko ubistvo

“Prema dosad prikupljenim saznanjima, postoje osnovi sumnje da se u vezu sa izvršenjem krivičnog djela ‘Ubistvo’, počinjenog na štetu O.R., može dovesti Caner (Fuat) Taylan, državljanin Republike Turske, sa prebivalištem u Zenici. U cilju rasvjetljavanja i dokumentovanja predmetnog krivičnog djela, službenici Sektora kriminalističke policije su dobili saglasnost dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona za javno objavljivanje fotografije navedene osobe, sa ciljem pronalaska”, poručili su iz MUP-a ZDK.
Apelirali su građanima da ukoliko raspolažu bilo kakvim informacijama koje mogu pomoći u pronalasku i lociranju istog, da o tome odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu besplatnim pozivom na telefonski broj 122 ili na broj 032/449-250 u Operativnom centru Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Podsjećamo, jutros je u naselju Nova Zenica pronađeno beživotno tijelo R.O., a nekoliko sati, na istoj lokaciji i A.M.

Prema informacijama, ubistva su se dogodila nakon dogovora o razmjeni veće količine novca, navodno, više desetina hiljada eura.

S obzirom da se radi o većoj svoti, trgovci devizama došli su na lokaciju s namjerom da završe posao uslijed čega je, kako je prijavljeno MUP-u, izbila tučnjava, a neposredno nakon toga policija je u grmlju pronašla tijelo R. O. Tijelo A.M. pronađeno je u poslijepodnevnim satima.

Izvor: Klix.ba

The post Zenička policija objavila fotografiju osumnjičenog za dvostruko ubistvo appeared first on Kameleon M&M.

Powered by WPeMatico

Pogledaj i ovo

Potpisan Memorandum o saradnji Vlade TK i Razvojnog programa UN i naroda u Bosni i Hercegovini (UNDP).

Uspješan nastavak saradnje i narednih pet godina između Vlade TK i Razvojnog programa Ujedinjenih nacija …

Milo Đukanović: “Non paper” je opasno štivo, nudi ga neko ko priželjkuje rat

Milo Đukanović, predsjednik Crne Gore, ocijenio je danas da je “non paper” opasno štivo, te …