Zbog pogoršane epidemiološke situacije zasjeda i Skupština TK

Na današnjoj sjednici Kolegija Skupštine Tuzlanskog kantona, zakazane su 39. sjednica hitnog karaktera i 40. redovna sjednica Skupštine tog kantona.

Sjednica Skupštine Tuzlanskog kantona hitnog karaktera bit će održana u srijedu, 24. marta, a bit će razmatrana Analiza stanja i poduzimanje konkretnih mjera na području tog kantona u vezi sa pogoršanom epidemiološkom situacijom vezano za pandemiju koronavirusa.

Redovna sjednica Skupštine Tuzlanskog kantona bit će održana u utorak, 30. marta.

Tada će biti razmatrano 12 tačaka dnevog reda, između ostalih Zakon o izmjeni i dopuni Zakona o javnom redu i miru, Rezolucija o prevenciji i suzbijanju uznemiravanja na osnovu spola i seksualnog uznemiravanja i nasilja u Tuzlanskom kantonu, Program rada Skupštine Tuzlanskog kantona za 2021. godinu, te niz analitičko-informativnih dokumenata, saopćeno je iz Službe Skupštine Tuzlanskog kantona.

Objava Zbog pogoršane epidemiološke situacije zasjeda i Skupština TK pojavila se prvi puta na Radio Srebrenik.

Powered by www.Srebrenik.net

Pogledaj i ovo

Čaršijska džamija u Srebreniku

Čaršijska džamija – Intervju sa glavnim imamom Medžlisa IZ Srebrenik

Medžlis IZ Srebrenik već duži niz godina vodi aktivnosti vezane za izgradnju Čaršijske džamije u Srebreniku. Imajući u vidu činjenicu da je Srebrenik jedan od rijetkih gradova koji u svom užem jezgru nema džamiju, naše kontinuirano nastojanje da se pokrene projekat izgradnje džamije možemo posmatrati kao naš odgovor na zahtjev vremena i okolnosti koje su se uveliko promijenile u odnosu na neko ne tako davno vrijeme.

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …