Tvrđava Gradina Srebrenik

Žao mi je što sam otišao iz Manchestera

Volio bih da se nikada nisam niti maknuo iz Manchester Uniteda, no nije mi bilo suđeno ostati – izjavio je David Beckham, novi/stari veznjak talijanskog Milana…

Beckham je uspješnu nogometnu karijeru započeo u dresu momčadi s Old Trafforda 1993. godine, a u ondje se zadržao do 2003. nakon čega ostvaruje transfer u Real Madrid. Na Santiago Bernabeu igrao je do 2007., a potom odlazi u američku profesionalnu nogometu ligu (MLS) u kojoj se priključuje momčadi Los Angeles Galaxyja.

Ove godine, kao i prošle, u siječnju pojačava redove Milana s namjerom ostanka u formi i borbe za odlazak u Južnoafričku Republiku gdje će se u lipnju održati Svjetsko prvenstvo.

– Svi znaju da sam spreman naporno raditi da odem na SP. Ne očekujem ništa osim teškog rada, te se samo nadam da ću biti dio engleske reprezentacije na Mundialu. To je ono što želim, igrati za svoju domovinu dokle će me god izbornici zvati – kazao je Beckham.

Preuzeto sa: www.nogometni-magazin.com

Pogledaj i ovo

Samir Adanalic Trener OFK Gradina

Intervju sa trenerom OFK Gradine – Samir Adenalić radi na tome da OFK Gradina bude stabilan prvoligaš

Naš je cilj da budemo u gornjem dijelu tabele. Mi smo nakon 6 godina druge lige konačno u Prvoj ligi Federacije i ovdje su ozbiljne ekipe iz Federacije i OFK Gradina će pokušati da kroz ovu godinu afirmiše i mlađe igrače a i da postanemo stabilan prvoligaš.

NAŠA SUGRAĐANKA: Selma Omerović novi trener ŽNK Iskra Bugojno

Selma Omerović novi je treneri ženskog nogometnog kluba Iskre iz Bugojna. Ona je u prethodnoj sezoni …

Komentariši