Srebrenik.NET / Zanimljivosti / Majka monstrum muči dijete ljutim sosom i hladnim tušem (VIDEO)

Majka monstrum muči dijete ljutim sosom i hladnim tušem (VIDEO)

Monstrum žena uhvaćena je kamerom u trenutku kada kritikuje dječaka, prijeti mu te ga i kažnjava na užasne načine.

Jessica Beagley sljedbenica je Mormonske crkve i usvojila je dijete iz Rusije. Kada se razbjesni, ova žena pribjegava strahovitim “odgojnim” metodama.

Na snimku koji je napravila njena kćerka može se čuti kako se nervoznim glasom obraća uplakanom i prestrašenom djetetu. Bijesna zbog toga što joj je, kako kaže, lagao, majka mu je zaprijetila da će ga kazniti onako kako to radi i inače kada je neposlušan.

Kazna koju ova poremećena žena primjenjuje nad usvojenim dječakom podrazumijeva prisiljavanje da ispija ljuti sos nakon čega slijedi tuširanje ledenom vodom.

“Šta se dešava kada mi lažeš?! Znaš li kakva je kazna za to?”, vikala je Beagley. Dječak je za to vrijeme drhtao pred njom i pokušavao doći do daha od plača.

Zgrabila ga je za ruku i odvela u kupatilo. Posjela je dijete uz lavabo i počela sasipati ljuti sos u usta. Dok je to radila tjerala ga je da obeća da nikada više neće lagati.

“U velikoj si nevolji! Skini odjeću i ulazi u kadu!”, galamila je i natjerala dijete da uđe pod hladan tuš.

Tada je dječak počeo vriskati od bola koji mu je nanosila. Polijevala ga je mlazom ledene vode i govorila: “Nisi slušao učitelja” Danas si donio mnogo loših odluka!”.

Prema mormonskom shvatanju ova žena “određena je božijom objavom da upravlja organizacijama koje se staraju o djeci”.

Ostavi komentar