Srebrenik.NET / Zanimljivosti / Britanka želi da rodi unuka Osami bin Ladenu

Britanka želi da rodi unuka Osami bin Ladenu

Louise Pollard

Britanka Louise Pollard pristala je da bude surogat-majka unuka najzlogasnijeg teroriste na svijetu, Osame bin Ladena. Naime, ona je pristala na ponudu Omara bin Ladena i njegove supruge Jane Felix-Browne (sada Zaine al-Sabah bin Laden) da za 34.000 eura na svijet donese još jednig člana porodice Bin Laden. Međutim, Pollardova tvrdi da to ne čini zbog novca.

Sin Osame bin Ladena i njegova izabranica ne mogu imati dijete, te su se odlučili da potraže surogat-majku. Izbor je pao na 24-godišnju Britanku Louise Pollard koja je oduševljena idejom da zloglasnom teroristi podari unuka.

Ona je već prošla sve kontrole i nada se da će uskoro začeti. Ovo je drugi put da pokušava na svijet donijeti još jednog člana porodice Laden i nada se da će ovoga puta zanijeti.

“Rekla sam Zaini da imam predosjećaj da sam trudna. Mislim da je još rano da uradim test na trudnoću, ali uskoro ćemo saznati”, kazala je surogat-majka za Daily Mail.

Louise Pollard je istakla i to kako će je svijet mrziti zbog toga što čini, no ona je sigurna u svoju odluku i neće promijeniti mišljenje.

“Znam šta je učinio Bin Laden i znam da će me ljudi mrziti. No, jedne noći sam ležala na krevetu i razmišljala… Ako im ja ne pomognem onda im niko neće pomoći”, kazala je Pollardova dodajući kako Omar ne prihvata Osamu kao svog oca i da ga mrzi zbog svega što je učinio.

Inače, Pollardova je već dva puta bila surogat-majka i taj “posao” joj se svidio. Odlučila je da pomaže svim parovima koji ne mogu imati djecu.

“Shvatila sam da bi Omar i Zaina mogli ostati bez djece samo zbog Osame bin Ladena i nisam to mogla podnijeti. Za mene je Omar običan čovjek koji voli igrati igre na PlayStationu i slušati arapsku muziku”, kazala je Pollardova dodajući kako Omar ne želi dijete Britanke kako bi dobio vizu za Veliku Britaniju, jer on svakako ne bi htio živjeti u toj zemlji.

Inače, Omar i njegova supruga upoznali su Louise Pollard putem interneta. Nakon mnogobrojnih razgovora Britanka se odlučila da bude surogat-majka, mada je isprva odbila tu ponudu.

S Omarom je često razgovarala i on joj je govorio o svom ocu. Ispričao joj je kako je Osama bin Laden bio okrutan prema njemu i zbog toga je morao pobjeći.

“Rekao je da ne zna gdje se njegov otac krije i da ga ne zanima šta Osama misli o tome što ću ja biti surogat-majka”, istakla je Pollardova, dodajući da će sljedeće sedmice uraditi test na trudnoću, te se nada da će biti pozitivan.

(Sarajevo-x.com)

Ostavi komentar