Srebrenik.NET / Zanimljivosti / Aca Lukas pojasnio zašto nije bio u “Galaxisu”

Aca Lukas pojasnio zašto nije bio u “Galaxisu”

Dugonajavljivani spektakl Ace Lukasa u diskoteci “Galaxis” u Srebreniku nije održan u srijedu navečer!

Više hiljada njegovih fanova koji su došli iz svih dijelova BiH i dijaspore, očekivalo je ovog pjevača pod otvorenim nebom, ali se on nažalost nije pojavio.

Dan poslije iz Lukasovg tima je stiglo izvinjenje i obrazloženje:

– Dragi prijatelji, svi vi koji ste večeras bili u Srebreniku, u Diskoteci Galaxis Srebrenik, mi se duboko izvinjavamo zbog Acinog nedolaska na nastup. Bend i sve ostalo je bilo spremno za nastup, ali Aci je iznenada pozlilo pred koncert i sada se nalazi u hitnoj gde je zadržan na daljnjim pregledima. Nadamo se da će sve dobro završiti sa Acinim zdravljem i da ćemo u što skorijem vremenu napraviti koncert za pamćenje. Još jednom se izvinjavamo i menadžmentu diskoteke Galaxis i svim gostima koji su bili prisutni…

Team Aca Lukas.

Obrazloženje je stiglo i od vlasnika diskoteke Nermina Mujkića, koji je kazao:

– Kompletna ekipa je stigla na vrijeme u hotelu na Ceriku kod Brčkog. Odradili su probu i sve je bilo uredu, međutim iznenada je Aci pozlilo i bio je primoran da otkaže koncert. Ovo nam je prvi puta za 18 godina koliko radimo da otkažemo koncert ali u pitanju je viša sila. Naši vjerni gosti imaju povjerenje u nas. Svi oni koji su kupili ulaznice vraćen im je novac a koji nisu to uradili mogu da dođu bilo kad i vratit će im se. Također, mogu istu ulaznicu da koriste i za naredni koncert, kazao je Mujkić.

Također, nakon svega se oglasio i sam pjevač koji se nije pojavio na nastupu i otkrio da je za sve kriv umor.

– Dvadeset dana zaredom sam radio i juče mi nije čak ni infuzija pomogla da sjednem u auto i odem na nastup. Razmišljao sam da krenem i takav, ali bukvalno nisam mogao, rekao je Aca.

pressing.ba