Srebrenik.NET / Vijesti / Zagreb: Penisom lupao po policijskom autu

Zagreb: Penisom lupao po policijskom autu

Zagrebačka policija uhapsila je pijanog 23-godišnjaka koji je prilikom legitimisanja umjesto dokumenta izvadio penis i njime udarao po retrovizoru policijskog automobila, a potom policajki koja je pomagala u njegovom hapšenju iščupao dva pramena kose.

Mladić je sa četvoricom prijatelja u ponedjeljak naveče pio alkoholna pića u dvorištu osnovne škole na Savici. Troje policajaca došlo ih je legitimisati, ali 23-godišnjak ih je, zajedno sa godinu dana starijim prijateljem, počeo vrijeđati, a zatim je i izvadio penis te njime počeo udarati po retrovizoru policijskog vozila. Nakon toga je rukom pokušao udariti policajca koji ga je uspio svladati, ali prilikom vezivanja mladić je uspio iščupati dva pramena kose policajki koja je pomagala u hapšenju, prenosi Tportal.

U policijskoj stanici 23-godišnjaku je izmjereno 1,76 promila alkohola u krvi, a njegovom 24-godišnjem prijatelju 1,25. Policajci i 23-godišnjak su lakše povrijeđeni, a kako se doznaje policijski automobil nije oštećen.

Dvojica pijanih prijatelja privedeni su u Istražni centar Kantonalnog suda u Zagrebu, a tereti ih se za kazneno djelo napada na službenu osobu.

Izvor: cafe.ba

Ostavi komentar