Srebrenik.NET / Vijesti / VIDEO: Novogodišnje kupanje u Rijeci pretvorilo se u TRAGEDIJU!

VIDEO: Novogodišnje kupanje u Rijeci pretvorilo se u TRAGEDIJU!

Danas se na tradicionalnom novogodišnjem kupanju na riječkim Pećinama dogodila tragedija. Kako javlja Novi List, dvojica učesnika ovogodišnjeg podnevnog kupanja na Pećinama su smrtno stradala.

Kako je ispričao Josip Povrženić, jedan od organizatora tradicionalnog novogodišnjeg kupanja pred hotelom Jadran, nesreći je “kumovalo” jako jugo i siloviti valovi koje je donijelo.

“Upozoravali su nas iz hotela da ne idemo u more zbog vjetra, ali jugo je taman počelo slabjeti. Svejedno smo se dogovorili da zbog lošeg vremena nećemo plivati nego ćemo se samo skinuti i uhvatiti za ruke u krugu. No valovi su bili prejaki i došlo je do tragedije”, ispričao je Povrženić.

Utopila su se dva muškarca u dobi od 65 odnosno 66 godina. Vatrogasci su muškarce izvukli iz mora, a liječnici su ih pokušali reanimirati, ali bez uspjeha.

List navodi kako je povrijeđeno još nekoliko učesnika od njih ukupno petnaestak koji su sudjelovali u novogodišnjem kupanju, a povrijeđena su i dva vatrogasca koji su sudjelovali u akciji spašavanja.

Izvor: index.hr

The post VIDEO: Novogodišnje kupanje u Rijeci pretvorilo se u TRAGEDIJU! appeared first on Kameleon M&M.

Powered by WPeMatico