UZ DOBAR PROVOD, MNOGO PLESA, PJESME I OSMIJEHA: U Shopping centru ETNA otvorena DJEČIJA IGRAONICA!

Proteklog vikenda je Shopping centar ETNA u Gračanici ponovo bio žarište dobrog provoda, mnogo plesa, pjesme i vesele atmosfere, ali ovog je puta dodatnu čar donijela desetina iskrenih, najdivnijih, dječijih osmijeha.

Za sve mališane koji u ETNU dođu sa svojim roditeljima, otvorena je najnovija, šarena, vesela igraonica koja je na dan otvorenja već pokazala da će ubuduće biti omiljeno mjesto za druženje najmlađih shoppingholičara.





Tokom cjelodnevnog programa, organizovan je niz interesantnog sadržaja, a sve to su podržali i prijatelji ETNE i to: Kompanija Violeta d.o.o ; Alma Ras, DM cosmetic, Duga – baloni, Nina, nevjerovatan majstor za face painting, te Lino medo.

Pored prodavnice Alma Ras bili su smješteni veseli stolovi sa priborom na kojem su djeca svoju maštu preslikavala na svoju omiljenu pidžamu i na taj način se takmičila za robnovnovčane nagrade.

Poklon pakete i divne nagrade za svu pozitivnu energiju za sve mališane, njihova nasmijana i vedra lica pripremili su prijatelji iz DM-a i EDO SLADA, a mnogo je toga što je posebno obilježilo tu divnu subotu.


Ono što je ponajviše pažnje privuklo je najposebniji momenat, kada su VEDAD ZAHIROVIĆ I LEJLA VEHABOVIĆ, prvaci na međunarodnom takmičenju u plesu svečano presjekli vrpcu i otvorili divnu oazu u kojoj će i oni i svi njihovi vršnjaci ubuduće moći uživati dok njihovi roditelji posjećuju veliki broj prodavnica koje su sada smještene u Shopping centru ETNA u Gračanici.

Veliko iznenađenje su priredili članovi Plesnog kluba STEP, koji su svojim umijećem donijeli dodatnu fantastičnu atmosferu i učinili da i svi prisutni zanjišu kukovima i uživaju u muzici, pjesmi i sjajnoj energiji koja je prštala sa svih strana.

Da cijeli događaj ima posebnu, slatku notu, pobrinuli su se iz EDO SLADA, te su pripremili ukusne kolače za sve posjetitelje.

Dragi roditelji, ukoliko se pitate gdje provesti možda baš ovaj vikend i obradovati svoje mališane, ovo je sjajan prijedlog i prava adresa koja će cijeloj porodici dan učiniti dan posjete posebnim.

The post UZ DOBAR PROVOD, MNOGO PLESA, PJESME I OSMIJEHA: U Shopping centru ETNA otvorena DJEČIJA IGRAONICA! appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]