Srebrenik.NET / Vijesti / “Upoznajte Stjuarta, Kevina i Boba”: Sutra na platnu kino dvorane u Srebreniku

“Upoznajte Stjuarta, Kevina i Boba”: Sutra na platnu kino dvorane u Srebreniku

U petak  s početkom od 19h i od 21h na platnu kino dvorane u Srebreniku prikazat će se 3D sinhronizovani  film ”Upoznajte Stjuarta, Kevina i Boba”.

minions_malci_arena

Grupa malenih žutih pomoćnika nalazi se u potrazi za zaposlenjem, otkriva nam prvi trailer za Minions, film koji je nastao kao spin off filmova Kako je Gru ukrao mjesec i Gru na supertajnom zadatku.

Spin off nam donosi priču o minionima i predstavlja Kevina, Stuarta i Boba, tri miniona koji odlaze u potragu za zlikovcem za kojeg bi mogli raditi jer su svi njihovi prijašnji šefovi nesrećom poginuli, najčešće zbog njihove pogreške. Kako nam trailer otkriva, minioni su imali svoje prste u izumiranju dinosaura, stvaranju piramida i klasičnom ratu sve dok nisu završili u New Yorku, 40-ak godina prije no što su upoznali Grua.

 

Redateljsku palicu obiteljske komedije drže Kyle Balda i Pierre Coffin dok su svoje glasove posudili Sandra Bullock, Steve Carell, Jon Hamm, Katy Mixon i Hiroyuki Sanada.

Hoće li minioni naći novog gospodara saznat ćemo u petak 24. jula kada ćemo imati priliku pogledati ga u kino dvorani Doma kulture u Srebreniku. Cijena ulaznice iznosi 4KM.