Tket.ba
Tket.ba

Tiket.ba – Doživi grad u sniženju!

Tket.ba
Tket.ba

Po uzoru na svijetske servise za grupnu online kupovinu, koji su u posljednje vrijeme apsolutni hit u svijetu i regiji, konačno je na bosanskohercegovačko tržište stigao i Tiket.ba, portal koji zasigurno nudi najveće popuste na najatraktivnije ponude i proizvode.

Tiket.ba se temelji na dnevnim atraktivnim ponudama na nivou jednog grada, za sada je to Tuzla. Tako, naprimjer, na Tiketu možete pronaći ponude koje se odnose na sljedeće : Hrana u restoranima, tretmani masaža, termini na bazenima, razni safariji, paintball, noćenja u ekskluzivnim hotelima i još mnogo toga minimalno u pola cijene.

Kako bi ponuda uspjela, mora se okupiti dovoljno zainteresiranih korisnika. Tek kad se dostigne minimalni broj kupaca i ponuda se završi, sredstva sa vaše kartice će biti skinuta i na vaš korisnički račun će doći elektronski tiket sa jedinstvenim kodom koji ćete moći koristiti za plaćanje. Rok iskoristivosti tiketa će biti određen na svakoj od ponuda.

Kako radi Tiket.ba?


Fast Tube by Casper

 Plaćanje možete obaviti putem interneta ili dostavom na kućnu adresu. Plaćanje je zbog sigurnosti, jednostavnije realizacije i brzine obrade zahtjeva limitirano na kreditne i debitne MasterCard, Maestro i VISA kartice. ˝Ne brinite ništa jer za sigurnost obrade podataka se brine PikPay, prvi domaći servis za sigurno i brzo internet plaćanje i naplatu. Svaki put kada kupite određenu ponudu, vrijednost ponude se rezerviše na vašoj kartici i tek kada ponuda uspije novac se skida s vaše kartice. Ukoliko ponuda ne uspije, sredstva koja su rezervisana će biti odmah oslobođena i ništa vam neće biti naplačeno. Valja istaći da prilikom plaćanja na Tiketu nema skrivenih troškova niti bilo kakve provizije, tj. vi plaćate tačno onaj iznos koji je naveden uz ponudu˝, saopćeno je iz Tiket.ba.

Autor ovog projekta je firma Leftor d.o.o. Snagom svog marketinga će svaku od dnevnih ponuda reklamirati kako na desetinama internet portala tako i na TV stanicama. ˝Misija Tiketa je da do kraja 2011. bude prisutan u svim većim gradovima u BiH i da što većem broju korisnika ponudi uštedu od 50 do 90 posto. Svi od čitalaca koji žele uštediti novac trgujući preko nas neka se prijave na www.Tiket.ba i dočekaju prve ponude sa nama˝, poručuju iz Tiket.ba.

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …

Komentariši