Stiglo pojašnjenje – ima li skandala: Evo zašto je Svetlana Ceca Ražnatović helikopterom letjela iznad Banjaluke?!

Helikopteri Helikopterskog servisa Republike Srpske nisu imali nijedan registrovan prekogranični let 31. decembra 2017. godine, te s toga nisu tačne tvrdnje koje su se pojavile u javnosti da je helikopterom ovog servisa iz Srbije u Srpsku doputovala pjevačica Svetlana Ražnatović.

“Snimak koji je izazvao ove tvrdnje, a koji je Ražnatovićeva emitovala na društevim mrežama, napravljen je iznad Banjaluke. Let je realizovan u okviru trenažnog leta posade Helikopterskog servisa na području Banjaluke i jedini je koji je posada imala taj i naredni dan, 1. januara 2018. godine”, saopšteno je iz Helikopterskog servisa Srpske.

U saopštenju se navodi da je let realizovan u znak zahvalnosti Ražnatovićevoj za humani gest koji je najavila, a riječ je o njenoj odluci da dio prihoda od novogodišnjeg koncerta u Banjaluci uplati u humanitrane svrhe.

“Svi letovi helikoptera Helikopterskog servisa Republike Srpske registrovani su u Kontroli letova i te informacije dostupne su svima. Upravo zbog lake provjerljivosti i dostupnosti podataka o letovima Helikopterskog servisa, tvrdnje da su 31. decembra 2017. naši helikopteri korišteni po nalogu predsjednika Republike Srpske smatramo zlonamjernim”, naglašava se u saopštenju iz Helikopterskog servisa Republike Srpske koji prenosi agencija SRNA.

The post Stiglo pojašnjenje – ima li skandala: Evo zašto je Svetlana Ceca Ražnatović helikopterom letjela iznad Banjaluke?! appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]