Tvrđava Gradina Srebrenik

Srebrenik: Sprema se najveći humanitarni koncert za Esmira Buljubašića!


Esmir Buljubasic je student 3.godine ETF-a u Tuzli i ima samo 22 godine a suočen je sa teškom bolešću s kojom se hrabro bori već nekoliko mjeseci.
Doktori UKC-a Tuzla dijagnosticirali su mu leukemiju, te je potrebno 500.000 KM za presađivanje koštane srži u inozemstvu.

Ovim putem molimo sve ljude dobre volje i velikog srca da pomognemo našem dragom sugrađaninu da u što kraćem roku sakupimo novac i da pomognemo na bilo koji način da nam se naš dragi Esko što prije vrati zdrav i nasmijan svojoj porodici i prijateljima.

Do sada su organizovane i u djelo sprovedene mnoge akcije za prikupljanje sredstava,a jedan od najvećih projekata je i veliki humanitarni koncert koji se organizuje za našeg dragog Esmira.

Koncert će se održati u SRC (Sportsko rekreativni centar) Srebrenik, 28. augusta (utorak) sa početkom u 20h.
Da su i oni ljudi koji su humani,koji vole pomagati,koji imaju srca pokazale su i neke od zvijezda naše estrade kao što su Halid Bešlić, Viki Miljković, Mirza Selimović i mnogi drugi izvođači.

Mole se svi građani da ukoliko su u mogućnosti, da 28. augusta dođu na koncert,da se zabave, a ujedno i pomognu našem dragom sugrađaninu Esmiru kako bi se što prije prikupila sredstva i što prije se omogućilo da Esmir ode na operaciju.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na koncert i na taj način pomognete Esmiru, pomoći možete i uplatom na žiro račun (podaci na slici ispod) ili pozivom na humanitarni broj 090/292-037 (BH Telecom) čime donirate 3 KM, ili na 092/890-818 (ERONET) čime donirate 2 KM.

Dođite zabavite se, i pomozite Esmiru!!

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …

Komentariši