SAVE THE DATE: 10. GRAPOS EXPO počinje 16. aprila

Iz godine u godinu privredni sajmovi u našoj zemlji bilježe sve bolje rezultate. Sve je veći broj izlagača, sve više novca na računima tih istih izlagača zahvaljujući sajmovima, sve više sklopljenih saradnji u sajamskim halama i sve više osviještenih privrednika kada je su u pitanju benefiti koje im može donijeti učešće.

Svakako da je jedan od vodećih Međunarodni sajam poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO Gračanica. Kroz sve godine koliko postoji, teško bi bilo izbrojati sve izlagače, posjetioce ili ljude koji su prošli kroz ovaj sajam, zato ćemo se osvrnuti na prošlogodišnje izdanje kada je broj izlagača uveliko prešao tri stotine, kada je više od 50 medijskih ekipa pratilo dešavanja, kada se sajamski prostor raširio na oko 10 000 kvadrata i kada je sklopljen rekordan broj saradnji.

Ove godine GRAPOS EXPO slavi jubilej i izlagačima i posjetiocima na svom desetom izdanju nudi više nego do sada. Jedna od mogućnosti koju će  ponuditi kroz saradnju sa kompanijom Bisnode jeste da ubuduće donosite pametnije odluke i otkrijte šta pametni podaci (Smart Data) i analize mogu učiniti za Vas i Vašu kompaniju. Zato ne propustite ovakvu priliku i prijavite se za b2b susrete na OVOM LINKU.

Mnogo toga će 10. Međunarodni sajam poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO staviti pred vas, zato raščistite svoje rasporede i budite u Gračanici od 16. do 19. aprila. Napravite pravi potez za sebe i svoj biznis.

Kakav program su organizatori pripremili pogledajte OVDJE, a više informacija, svakako potražite na zvaničnoj web stranici Sajma.

The post SAVE THE DATE: 10. GRAPOS EXPO počinje 16. aprila appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]