Srebrenik.NET / Vijesti / PRIJAVI SE NA BSF – najbolju i najrelevantniju konferenciju o proizvodnji, industriji 4.0 i tehnologiji u BiH

PRIJAVI SE NA BSF – najbolju i najrelevantniju konferenciju o proizvodnji, industriji 4.0 i tehnologiji u BiH

Tuzla će 28. i 29. novembra biti regionalni centar za sve aktere uključene u razvoj industrije: vlasnike kompanija, CEO, istaknute inženjere, tehnologe, privredne komore i ministarstva, eminentne profesore, stručnjake, inovatore i medije.

U okviru prve međunarodne „SEDMICE INŽINJERSTVA U BIH“, centralni događaj biće treći Business strategic forum, a održat će se u Bosankom kulturnom centru Tuzla i Cinestar Cinemas Tuzla u Bingo City Centru.

BSF nije događaj samo za stručnjake, nego i sve one koji odlučuju o implementaciji projekata i rješenja koja izlaze iz inženjerskih i tehnoloških kompanija, kao i za one koji će uvidjeti korist istih i odlučiti uložiti novac u njihov razvoj i realizaciju.

 

Renomirana imena za govornicama BSF-a 

Ovaj event u Tuzli će okupiti preko 50 istaknutih imena iz svijeta inženjerstva, tehnologije, privrede i business-a iz naše zemlje, regije i svijeta. Među mnogim uspješnim pričama, imat ćete priliku čuti i priče i savjete renomiranih svjetskih imena iz spomenutih oblasti: prof. Roberto Saracco (Italija), Eddie Čustović (Australija), Mirza Cifrić (SAD), prof. Ahmed Kovačević (Velika Britanija), Emir Džanić (Hrvatska), Tibor Cara (Australija), Aleksandar Mastilović (Bosna i Hercegovina).


Teme o kojima će govornici trećeg BSF-a govoriti su dostignuća i trendovi iz različitih oblasti inžinjerske prakse vodećih svjetskih stručnjaka; pametni gradovi, industrija 4.0, od ideje do top 50 na svijetu, robotika, razvoj poduzetništva i transformacija kompanija u BiH, transport energije, prenos informacija, inženjering nauke, vještačka inteligencija, novi trendovi monetarnog sistema i neotkriveni potencijali za razvoj BH privrede.

 

Prezentujte svoj projekat ili rješenje

Neće samo, već dogovoreni, govornici imati priliku za riječ. ISTA PRILIKA NUDI SE I VAMA. 

Pozivamo Vas da svoja inovativna inženjerska rješenja i primjere dobre prakse prijavite i predstavite u okviru prezentacija MADE in BiH. Ukoliko imate „asa u rukavu“ – projekat ili rješenje koje želite podijeliti s ovom velikom zajednicom, odgovor na pitanje „Kako da se prijavite?“, pronaći ćete na OVOM LINKU.

Ne propustite jedinstvenu prilikuda Vi i vaši saradnici budete na izvoru informacija i dio zajednice koja donosi pozitivne promjene u Bosnu i Hercegovinu. Ne propustite BSF – jer je to mjesto na kojem želite biti!

 

 

The post PRIJAVI SE NA BSF – najbolju i najrelevantniju konferenciju o proizvodnji, industriji 4.0 i tehnologiji u BiH appeared first on Kameleon M&M.

Powered by WPeMatico