Ovo je lice muškarca koji je brutalno pretukao 18-godišnju djevojku

Region su juče šokirale fotografije 18-godišnjakinje pretučene u Zadru. Na fotografijama se vidi da je djevojka cijela u krvi, s brojnim masnicama, podlivima i šavovima ispod oka.

Kako iz pouzdanih izvora saznaje Index.hr, 18-godišnju djevojku je u jednom zadarskom kafiću prebio 31-godišnji Darko Kovačević – Daruvarac, zadarski kriminalac sa bogatom nasilničkom prošlosti.

Riječ je o poznatom zadarskom kriminalcu protiv kojeg je policija od 2008. godine podnijela niz prekršajnih i krivičnih prijava.

Među tim krivičnim prijavama je i više nanošenja teških tjelesnih povreda, pucanje iz vatrenog oružja, nasilničko ponašanje, prisila prema policajcu, otmica, narušavanje nepovredivosti doma te niz tuča.

ČITAJ VIŠE:  UZNEMIRUJUĆE: Tinejdžerka iz Zadra objavila fotografije nakon što je brutalno pretučena

Kovačević je tinejdžerku tukao šakama i nogama te joj je, kako govore svjedoci, lupao i glavom u umivaonik u WC-u zadarskog kafića.

Obrisan snimak

U kafiću na zadarskoj Meladi postoje i nadzorne kamere, koje su snimile brutalno nasilje nad djevojkom.

Lokalni portal Zadarski.hr objavio je snimak sa nadzornih kamera, na kojoj se vidi kako manijak brutalno udara djevojku u prostoru kafića, dok gosti i konobari pokušavaju ga smiriti.

Ali, niko ga nije spriječio u premlaćivanju mlade djevojke koju je vukao za kosu i udarao šakama, ali i nogom, i to dok je ležala na podu.

Zadranin Darko Kovačević (31) zadržan je u pritvoru istražnog zatvora u Zadru pod sumnjom da je u srijedu, 13. juna, zbog ljubavnih razmirica brutalno pretukao 18-godišnju Zadranku u kafiću u Ulici Benka Benkovića na Meladi.

Kako saznaje Index.hr, vlasnik kafića oprao je krv koje je bilo u izobilju prije dolaska policije, ali tragovi su ipak ostali.

Djevojku je odvezla hitna pomoć, a tada su i nastale potresne fotografije objavljene na društvenim mrežama. Kovačević je neposredno nakon brutalnog iživljavanja nad 18-godišnjakinjom pobjegao iz grada, ali sljedećeg se dana vratio u Zadar gdje ga je policija i uhapsila.

Na društvenim mrežama Kovačević se hvali mišićima, hladnim oružjem, motorima i – škampima

Kovačević je aktivan na društvenim mrežama gdje pozira u bodibilderskim pozama, ali i sa hladnim oružjem, a voli se fotografisati i na motorima.

Na Kovačevićevom Fejsbuk profilu može se pronaći i objava jednog lokalnog portala iz 2016. godine koji piše o “mercedesu” parkiranom tik uz pješački prelaz.

Iz Kovačevićevih komentara može se iščitati da je riječ o njegovom automobilu, a bahati Zadranin hvali se da je jeo škampe u obližnjem restoranu.

Pored niza krivičnih i prekršajnih djela sa elementima nasilja, ima i bogatu istoriju brojnih saobraćajnih nesreća. Uprkos svemu tome Kovačević je slobodno šetao Zadrom, a onda i brutalno pretukao 18-godišnjakinju.

Policija je protiv njega podnijela dvije krivične prijave, za nanošenje teške tjelesne povrede i za prijetnju pretučenoj djevojci. Sud mu je odredio jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog djela.

The post Ovo je lice muškarca koji je brutalno pretukao 18-godišnju djevojku appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]