Tvrđava Gradina Srebrenik

Opći Izbori 2010 – mi navijamo za sposobne

Izbori 2010
Izbori 2010

Srebrenik.NETwork nije politički portal ali se od politike nije moglo pobjeći nikada, pa ni ovdje. Bilo da se radilo o našoj uređivačkoj ili kadrovskoj politici, sa svih strana su nam pristizali vaši komentari, bilo da se radilo o radu ili neradu općinskog vijeća ili općinskih službi. I oni su sa i bez prava bili kritikovani. Uz kaficu smo to mogli pročitati ili čuti direktno iz usta posjetitelja ove naše i vaše web stranice.

Pred izbore je forum bio pravo aktivan i moglo se je čitati svašta od svih političkih partija i poslije izbora javili su se iz svih stranaka, ali samo su dvije mlade stranke prepoznale u potpunosti mogućnost da dođu do potencijalnih birača.

Na forumu se javila “Naša stranka” sa svojim programom.

Od lokalni izbora smo dobili subjektivno gledište rada općinske vlasti kroz Mirzin blog, pogledajte jednostavno
šta misli opozicija koja je u općinskom vijeću.

Naravno da sam gledao da nađemo protutežu i opoziciji pa ste mogli da gledate šta je radila i radi pozicija (vlast) u video vijestima i kako općinska vlast vidi svoj posao.

Imamo veoma mnogo video intervjua od 2008-e pa naovamo sa načelnikom općine Osmanom Suljagićem ali i drugima iz općinske vlasti, pogledajte video vijesti sekciju.

Izgleda da su se pojedini našli u ovom mome komentaru na lokalne izbore (pogledaj:
Lokalni izbori 2008), a to je dobro valjda će nas prije i bolje izvještavati ovaj puta. Ali kako će proći ovi Opći Izbori 2010 tek će da se vidi.

Za sada je izgleda zatišje pred buru koja nas čeka oko ovih izbora. Želim učesnicima dobru kampanju i da nas što više izađe na izbore. Ako niste, registrujte se već danas, imate vremena do 19. Jula, na www.izbori.ba

I dok nisam zaboravio, vrijeme je da se poradi na ovom problemu, to mogu, ako budu htjeli uraditi ovi budući parlamentarci, ma iz koje god stranke bili!

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …

Komentariši