NOVI TERMIN CJELODNEVNE ZABAVE NA PANONSKIM JEZERIMA: Dođite da slavimo zajedno!

Dana 30.06.2018. godine (subota), sa početkom od 10:00 sati na kompleksu slanih Panonskih jezera u Tuzli bit će upriličena cjelodnevna zabava za sve posjetitelje.

Na sva tri jezera posjetitelji će moći da uživaju u kulturnom, zabavno-rekreativnom i muzičkom programu.

Poštovani posjetitelji, izuzetna nam je čast da vas pozovemo da svojim učešćem obogatite, a zajedno sa nama i našim partnerima proslavite petnaesti rođendan kompleksa slanih jezera Panonika i JKP ”Panonnica” d.o.o. Tuzla.

Beach barovi Odisej i Meduza domaćini su muzičkog dijela programa.

Cijena ulaza: standardne cijene dnevnih ulaznica na Pannoniku:

  • 2KM/3KM/4KM,
  • poslijepodnevna ulaznica 2 KM/1 KM.

Sve informacije o cijenama na www.panonika.ba

The post NOVI TERMIN CJELODNEVNE ZABAVE NA PANONSKIM JEZERIMA: Dođite da slavimo zajedno! appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]