NOVE POGODNOSTI U BIHAMK-u: Pomoć na cesti, refundacija troškova i jeftinije gorivo

Sada kada nam je ljeto napokon stiglo, pravo je vrijeme da krenemo razmišljati o ljetnom odmoru, odabiru lokacije i željene destinacije. Pored odabira lokacija i kvalitetnog planiranja odmora, izuzetno je  bitno poduzeti sve neophodne mjere predostrožnosti kako se ljetni odmor ne bi pretvorio u ljetnu noćnu moru.

Za sve one koji ovo namjeravaju da do odabrane destinacije putuju automobilom, sigurnost na cesti, tokom putovanja, te uštede na gorivu i svemu što putovanje donosi su izuzetno bitni elementi.

Sinonim za pomoć i prijatelja na cesti više od 70 godina je BIHAMK, koji nakon poziva na jedinstveni broj 1282 obezbjeđuje pomoć sa mehaničarima i posebnim vozilima osposobljenim za popravak kvara na licu mjesta, ali i sa kvalitetnom mrežom saradnika pokrivaju teritoriju cijele BiH, a preko partnerstva sa srodnim organizacijama u drugim zemljama, i čitavu Evropu.

BIHAMK pruža pomoć svim motorizovanim građanima, ali svakako puno isplativija i praktičnija opcija je biti član najveće udruge motorizovanih građana u BiH, kroz odabir članskog paketa koji najviše pogoduje vašim potrebama i zahtjevima tokom cijele godine.

“Članska kartica sa sobom donosi niz pogodnosti od kojih je osnovna pomoć na cesti u BiH, ali i zemljama u regionu (Albanija, Crna Gora, Hrvatska, Slovenija  i  Srbija) – što je posebno atraktivna pogodnost kada se ima na umu da su početne cijene bilo koje vrste pomoći na cesti u ovim zemljama minimalno 140 eura. Kada putujete zemljama kontinentalne Evrope, PLUS paket obezbjeđuje kompletnu uslugu pomoći na cesti (početna komercijalna cijena ove vrste usluga u zemljama EU je minimalno 150 eura). CLASSIC i PLUS članski paketi osiguravaju refundaciju troškova za zamjensko vozilo ili smještaj u slučaju potrebe, kao i povrat novca za eventualne medicinske troškove što je novi benefit članstva”, istakla je u razgovoru za Kameleon Ada Mesić, iz sektora za članstvo u BIHAMK-u.

Članska iskaznica BIHAMK-a, međutim donosi još dodatnih pogodnosti.

“Najatraktivnija pogodnost svakako je kupovina goriva uz popust od 5 feninga po jednom litru na benzinskim pumpama HIFA grupacije. Na ovaj način, prosječan potrošač koji je ujedno i član može uštedjeti čak i do 2 rezervoara goriva”, dodala je Mesić.

Inače, učlanjenje je moguće na preko 700 lokacija širom cijele BiH kao i preko www.bihamk.ba gdje se nalaze sve potrebne informacije.

The post NOVE POGODNOSTI U BIHAMK-u: Pomoć na cesti, refundacija troškova i jeftinije gorivo appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]