Tvrđava Gradina Srebrenik

Narod masovno zahtijeva ustav Republike Bosne i Hercegovine

Raste Pokret za Republiku BiH. Narod se masovno samo-organizuje sirom Republike BiH i politickim sredstvima bori za nas legalni Ustav. Pod zastavom sa ljiljanima nicu patriotske grupe sirom zemlje i svijeta izvode mnogobrojne patriotske projekte. Nikoja rezimska agentura to vise ne moze kontorlisati. Ko moze kontorlisati narod? Pogotovo ne mogu kontorlisati narod koji ih se ne boji, nego javno govori sta misli o izdajnicima.

Ovih dana u cijeloj Republici Bosni i Hercegovini narod potpisuje peticiju kojom se zahtijeva povratak naseg legalnog ustava, Ustava Republike BiH. Na prvom donjem linku je snimak sa jednog standa ispred Sarajevske katedrale. Slika sve govori, ali i zvuk dosta kaze. Kada je zvuk u pitanju, u prvom planu je muzika. Medjutim, ako poslusate pazljivije od polovine videa cucete veoma interesantan razgovor jednog od organizatora peticije, mladog, veoma ostroumnog i energicnog momka sa standa, sa jednim “slucajnim” prolaznikom. “Slucajni” prolaznik je vjerovatno rezimski provokator. On prvo zeli da “prijateljski” odvrati momke od akcije, plasi ih uobicajenom cetnickom porpagandom da cemo se ponovo naci “pred kanalima”, zatim on ih upucuje da trebaju da se registruju, citaj da se pokore daytonskim vlastima, ako zele da politicki djeluju. Na kraju “glas” zeli da sazna gdje je sjediste organizacije.

Prednost patriotskog pokreta Republike BiH je u tome sto nemamo jednu centralizovanu organizciju, ali smo ipak jedinstveni, ujedinjeni nasim ciljem, borbom za REPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU. Da imamo jednu klasicnu organizaciju, posao rezimskih agenata bi bio jednostavan. Samo bi uhapsili nekoliko kolovodja i patriotski pokret bi bio obezglavljen. Medjutim, ovako kada nastupamo kroz mnogobrojne samo-organizovane grupe mi smo za njih azdaha sa hiljadu glava i oni su nemocni.


Fast Tube by Casper

Na sljedećem linku linku je vijest o potpisvanju istog “letka” u dalekom herojskom Buzimu, dakle, cijela Bosna i Hercagovima je gorznici za Ustavom Republike BiH.

http://buzim-danas.com/vijesti/bosna-i-hercegovina/item/410-za-povratak-legalnog-ustava-republike-bosne-i-hercegovine.html

I vi organizujte u svome mjestu potpisivanje zahtjeva za Ustavom Republike BiH i povezite se sa patriotima iz susjednih mjesta. Sve informacije o sadrzaju i izgledu formulara naci cete na patriotskim FaceBook grupama kojih sada ima vec desetak, i koje se sve kite Ljiljanima i zahtijevaju Ustav Republike BiH.

Od ostalih akcija patriota Republike BiH izdvojimo akcije “Sova krajine” koji naprosto rasturaju lokalne SDP organizacija u Krajini. Zatim sjetimo se postavljanje spomen ploce zrtvama “genocida” u Visegradu. Napomenimo zatim da je akcija sjecanja na genocid u Prijedoru, Dan bijelih traka” postigla izvanredan uspjeh, podsjetila cijeli svijet na gonocid u Prijedoru. Prenijeli su je mnogi svjetski mediji, cak i najznacajnijih Fox News i Al Jazeera.

I u Ameriici smo imali patriote Republike BiH u akciji. Mnogobrojni navijaci reprezentacije Republike BiH su dosli na utakmicu u Chicago sa zastavama RBiH, Zlatnim ljiljanima. Vidjeli smo i slike velikih transparenata na kojima je pisalo “ZIVJELA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA”.

Na kraju podsjetimo da su ZAKAZANE PATRIOTSKE DEMONSTRACIJE PROTIV PODJELE DRZAVNE IMOVINE I OSTALIH IZDAJA I NEPRAVDI ZA  14. 07. 2012. ISPRED SKUPSTINE BiH U SARAJEVU.

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]

Komentariši