Srebrenik.NET / Vijesti / MLADI POKAZALI ŠTA MISLE O POLITICI: Hrvati i Srbi zajedno zapjevali Đurđevdan, Miljacku i Lipe cvatu, a nakon toga zaplesali u kolu

MLADI POKAZALI ŠTA MISLE O POLITICI: Hrvati i Srbi zajedno zapjevali Đurđevdan, Miljacku i Lipe cvatu, a nakon toga zaplesali u kolu

Predstavnici Srbije i Hrvatske na Međunarodnom festivalu folklora na Siciliji privukli su pažnju okupljenih nakon što su zajedno zapjevali “Đurđevdan”, “Miljacku” i “Lipe cvatu”, a nakon toga su zaplesali u kolu, piše RTS.

Predstavnici Srbije i Hrvatske na Međunarodnom festivalu folklora na Siciliji privukli su pažnju okupljenih nakon što su zajedno zapjevali “Đurđevdan”, “Miljacku” i “Lipe cvatu”, a nakon toga su zaplesali u kolu, piše RTS.

“Srbi i Hrvati pjevaju zajedno?”, pitali su začuđeni Talijani koji su prolazili pored njih, a jedna pored druge, zavijorile su se i hrvatska i srpska zastava.

Članovi oba folklorna društva trenutačno su na Siliciji gdje traje Međunarodni festival foklora, a mladi fokloraši pokazali su da ih ne zanima politika te da uživaju u zajedničkom druženju i pjesmi. Video pogledajte ovdje.

The post MLADI POKAZALI ŠTA MISLE O POLITICI: Hrvati i Srbi zajedno zapjevali Đurđevdan, Miljacku i Lipe cvatu, a nakon toga zaplesali u kolu appeared first on Kameleon M&M.

Powered by WPeMatico