Hrabra Tuzlanka Almira Muradbegović izgubila je životnu bitku

Tužna srca saopštavamo da je naša hrabra Tuzlanka Almira Muradbegović izgubila životnu bitku. Podsjećamo da je Almira bila borac do samog kraja, prije nekoliko mjeseci sa ovim riječima je započela intervju za naš radio/portal:

“Za svaku bolest postoji lijek i ne postoje neizlječive bolesti nego neizlječivi ljudi. Toga se uvijek u životu držim i zato znam da se moram dići”.

Almira je preminula u petak 10. avgusta u 53. godini života. Ispraćaj će se obaviti ispred Komemorativnog centra u ponedjeljak 13. avgusta u 16 sati.

Iskreno saučešće Almirinoj porodici žele Kameleonci.

The post Hrabra Tuzlanka Almira Muradbegović izgubila je životnu bitku appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]