Tvrđava Gradina Srebrenik

“Crnogorac u krevetu” u Srebreniku

Dom kulture Srebrenik, ponovo je u prilici obradovati pozorisnu publiku. Ovaj put najavom urnebesne komedije “Crnogorac u krevetu”, koja je na repertoaru u cetvrtak 24. januara od 19 sati.

Glumac Peđa Šuškavčević, glavni protagonista ove predstave, nasmijao je  publiku do suza izvođenjem predstave „Crnogorac u krevetu“.

-Ovo je klasična komedija mentaliteta, jedna crnogorska priča koja je svima nama bliska,te na duhovit način govori o svim životnim fazama , od rođenja do nekih poznih godina, rekao je Šuškavčević.

„Predstava „Crnogorac u krevetu“  do sada je igrana širom Srbije, BIH i Crne Gore, a nalazi se i na redovnom repertoaru pozorišta u Podgorici.

-Ova predstava postigla je zaista veliki uspjeh, a najveći pokazatelji  tog uspjeha su pune sale i nasmijana publika.

Ulaznice po cijeni od 5 KM mozete rezervisati u holu Doma kulture i prostorijama Radio Srebrenika.

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]

Komentariši