Srebrenik.NET / Vijesti / Uznemirijući video: Trojica muškaraca brutalno napala starca u Puli

Uznemirijući video: Trojica muškaraca brutalno napala starca u Puli

Na Danteovom trgu u Puli trojica maskiranih napadača brutalno su nasrnula i pretukla 77-godišnjeg umirovljenika, koji je sjedio na terasi kafića, jer je radio kao čuvar inventara.

Kako doznaje Indrex.hr od vlasnika kafića Rona Biterija, troje mladića u dobi do 25 godina ujutro u šest sati došlo je do kafića gdje su se nalazile hrvatska i istarska zastava, koje su tamo ostale od prošlog ljeta kad je bilo Svjetsko nogometno prvenstvo.

Počeli su čupati zastave, no umirovljenik im je rekao da odu i da ne uništavaju inventar. Potom su mladići verbalno napali umirovljenika da bi potom napustili terasu kafića.

Nakon što su otišli, zaspao je na terasi, a mladići su se vratili s maskama na licu te počeli tući nesretnog čovjeka dok je još spavao. Udarali su ga palicama i gađali stolicom.

Napadnuti čovjek je počeo trčati u pravcu pošte gdje su ga uhvatili i nastavili tući. Nadzorne snimke uhvatile su napadače na djelu.

Čovjek je završio u bolnici na odjelu traumatologije s težim ozljedama – slomljena su mu tri rebra, na sljepoočnici ima kvrgu, natečen mu je bubreg te mu je slomljena ruka. Iz bolnice su oko 12 sati pozvali policiju koja sada utvrđuje okolnosti događaja, kako je za Index objasnila glasnogovornica PU istarske Nataša Rogić Jukopila.

Iz PU istarske kažu kako su u tijeku razgovori s više osoba te se utvrđuju sve činjenice. Za sada nisu uhićene osobe s nadzornih kamera, a policija traga za počiniteljima.

“Više detalja o kriminalističkom istraživanju ćemo sutra prezentirati”, rekla je Rogić Jukopila.

Video možete pogledati OVDJE.

IZVOR: Index.hr

The post Uznemirijući video: Trojica muškaraca brutalno napala starca u Puli appeared first on Kameleon M&M.

Powered by WPeMatico