UŽAS U HRVATSKOJ: Par tjerao tinejdžerku na seks pod “izgovorom” da im mora vratiti dug

Bračni par je optužen da je od 9. novembra do 11. decembra prošle godine vrbovao djevojku (19) za pružanje seksualnih usluga i organizovao prostituisanje u jednom stanu u Rijeci.

Adriana Butković Domika (29) nepravomoćno je osuđena na dvije godine i dva mjeseca zatvora, a njen 32-godišnji suprug Bernard Domika na dvije godine zatvora zbog prostitucije i protupravnog oduzimanja slobode. Istovremeno im je ukinut i istražni zatvor gdje su boravili gotovo deset mjeseci, javlja Novi list.

Nakon što su objavili oglas u oglasniku pod nazivom: “Carla, 19 godina, grudi 6, sramežljiva i napaljena bucka, ispunjava sve vaše želje i vašu maštu pretvara u stvarnost u svom domu. Diskrecija zajamčena od 0-24“, na broj oglašenog mobitela Adriana Butković Domika bi dogovarala susrete s mušterijama. Cjenovnik seksualnih usluga bio je u rasponu od 500 kuna za pola sata do 800 kuna za sat vremena.

Iako je oštećenica odbijala, zapravo odmah nakon prvog klijenta rekla da više to ne želi raditi jer joj se ogadila prva mušterija, bračni par ju je na sve načine uvjeravao da se mora baviti najstarijim zanatom na svijetu barem mjesec dana, dok im ne otplati dug.

Prijetili su joj da će je istući, da je prate njihovi prijatelji, da imaju jednog poznanika u policiji, pa ukoliko i zucne da će je naći i mučiti. Ukoliko i završi u zatvoru, govorili su joj “nećeš izaći živa, naći ćemo te i ako odeš u Australiju”, pritom prijetivši i da će joj ubiti majku.

Adriana Butković je napisala i raspored rada oštećenoj: od ponedjeljka do srijede dolazak u stan najkasnije u 7.30 sati gdje je ostajala do 2 ujutro, četvrtkom, petkom i subotom nije smjela odlaziti kući, a nedjeljom je imala dozvolu oko ponoći otići svojoj kući.

Bernard Domika je vrata stana držao zaključanim i držao ključ kod sebe pa joj na taj način ograničavao slobodu kretanja.

Sve je trajalo više od mjesec dana sve dok Bernard Domika nije, iznerviran zbog nedolaska jednog klijenta, fizički nasrnuo na žrtvu i zaprijetio joj da će je ubiti. Tada je nesretnica uspjela pobjeći i zatražiti pomoć policije.

 

The post UŽAS U HRVATSKOJ: Par tjerao tinejdžerku na seks pod “izgovorom” da im mora vratiti dug appeared first on Kameleon M&M.

Powered by WPeMatico

Pogledaj i ovo

Održana promocija knjige “Sve bio je ritam” Borisa Leinera

Knjiga koja je uzburkala mnoge muzičke i umjetničke duhove, “Sve bio je ritam” Borisa Leinera, …

Koronavirus u Bosni i Hercegovini – 852 nova slučaja zaraze

U protekla 24 sata u Bosni i Hercegovini su registrovana 852 nova slučaja zaraze koronavirusom. …