Upao u trgovinu s pištoljem: “Daj lovu!” Žena se podbočila i rekla: “E, ne dam!” (Video)

Policiji u Slavonskom Brodu je prijavljena oružana pljačka u mjestu Bukovlje, a lopova koji je s fantomkom preko lica i pištoljem u ruci pokušao opljačkati trgovinu intenzivno traže.

Portalu 24sata.hr. javio se suprug radnice koja je na pljačkaševo “daj lovu!”, odgovorila tako što se podbočila laktom i odgovorila: “E, ne dam!”

“Držala je svoju stranu. Nije htjela popustiti. Potresena je nakon svega što se dogodilo. Odmah je nazvala policiju i čekala da dođu. Nisam mogao vjerovati da mu se tako podbočila i nije dala novac, sva sreća pa je samo otišao jer moglo je biti svega. Imao je fantomku pa mu je vidjela samo oči. Bio je minut u trgovini i kad je vidio da neće dobiti novac, otišao je. Ona je u šoku, na odlasku joj je rekao da će se opet vidjeti”, dodao je čitalac.

Iz policije kažu da ništa nije otuđeno i da nema povrijeđenih.

Na snimku se vidi kako pljačkaš ulazi u trgovinu maskiran. Odmah vadi pištolj, ali žena ne posustaje. U jednom trenutku stavlja lakat pod bok. To je obeshrabrilo pljačkaša.

Kad je vidio da neće dobiti novac, okrenuo se i otišao.

Izvor: 24sata.hr

The post Upao u trgovinu s pištoljem: “Daj lovu!” Žena se podbočila i rekla: “E, ne dam!” (Video) appeared first on Kameleon M&M.

Powered by WPeMatico

Pogledaj i ovo

U BiH konačno stiže 100.000 doza vakcine

Ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Bisera Turković rekla je danas u Sarajevu da se …

Slon u Španskom zoološkom vrtu usmrtio radnika

Slon u zoološkom vrtu Cabarceno u Španiji usmrtio je radnika koji je u tom trenutku …