Uhapšeno deset osoba osumnjičenih za teške krađe u Srebreniku

Vrijednost ukradenih stvari procjenjuje se na 100.000 KM.

Foto: Ilustracija

Deset osoba je uhapšeno u Srebreniku zbog sumnje da su izvršili ukupno 17 krađa na području ove opštine, a vrijednost ukradenih stvari procjenjuje se na oko 100.000 KM.

Službenici policije Odjeljenja kriminalističke policije PU Srebrenik radeći na rasvjetljavanju krivičnih djela teških krađa koje su se desile u periodu septembar 2010. – januar 2011. godine na području općine Srebrenik, uhapsili su više osoba za koje postoji osnova sumnje da su mogući izvršioci sedamnaest krivičnih djela. Uhapšeni su N.H(46), S.F.(39), M.E.(18), S.K.(25), D.K.(20), H.J.(38), Dž:Z.(19), Š.H.(21), V.M.(23), svi iz Srebrenika, M.K(23) iz Tuzle.

Uhapšeni su priznali izvršenje ukupno sedamnaest krivičnih djela, uglavnom teških krađa, kojima su vlasnike oštetili za oko 100.000 KM. Kantonalnom tužilaštvu Tuzla dostavljen je izvještaj protiv navedenih lica, zbog postojanja osnova sumnje da su ,uglavnom pojedinačno, počinili navedena krivična djela.

Pogledaj i ovo

Još godinama ćemo nositi zaštitne maske

Jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za pandemiju Erik Toner (Eric), koji je viši naučnik u …

Jedan komentar

  1. USPJEŠAN POSAO NAŠE POLICIJE SREBRENIKA SVAKA ČAST ZA TAKAV POSAO NAŠI SPOSOBNIH KRIMINALISTA POZDRAV TAKOJ EKIPI SUAD

Komentariši