U teškoj saobraćajnoj nesreći tri osobe povrijeđene

Više osoba je povrijeđeno i pričinjena je velika materijalna šteta u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 12 sati na magistralnom putu M1.8 Tuzla-Orašje, u mjestu Duboki Potok, općina Srebrenik.

U saobraćajnoj nesreći su učestvovali teretno motorno vozilo sa priključnim vozilom cisternom ˝Man˝(957-E-648) u vl. Buk promet Bijeljina, kojim je upravljao Dragan J. (41) iz Bijeljine, automobil ˝Passat II˝ (273-J-906) za čijim upravljačem je bio Arnel H. (21) iz Dubokog Potoka i automobil ˝Audi 80˝(452-J-192) kojim je upravljao Edin O. (25).

U ovoj saobraćajnoj nesreći povrijeđeni su vozač kamiona Dragan J., njegov suvozač Damir O.(22) iz Srebrenika, i vozač iz automobila ˝Passat II˝ Arnel H. Nakon što im je prva pomoć ukazana u Domu zdravlja Srebrenik, prevezeni su u UKC Tuzla na Odjel hirurgije, gdje se ljekari još uvijek nisu izjasnili o stepenu njihovih povreda. O događaju je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, a uviđaj na mjestu događaja obavili su službenici Odjeljenja kriminalističke policije PS Srebrenik.

Izvor: http://www.tip.ba

Pogledaj i ovo

Druga noć TKT Fest 2020: Monodrama ˝Školjka šumi˝ autora Slobodana Novaka

Promocijom monografije nastale povodom obilježavanja 40 godina umjetničkog rada glumca, profesora, reditelja i producenta Vlade …

115 godina od rođenja Franje Ledera

Rođen je u Tuzli 29.10.1905. od oca Johana Ledera, narednika žandarmerije i majke Roze (Rosa …

Komentariši