Tvrđava Gradina Srebrenik

U teškoj saobraćajnoj nesreći tri osobe povrijeđene

Više osoba je povrijeđeno i pričinjena je velika materijalna šteta u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 12 sati na magistralnom putu M1.8 Tuzla-Orašje, u mjestu Duboki Potok, općina Srebrenik.

U saobraćajnoj nesreći su učestvovali teretno motorno vozilo sa priključnim vozilom cisternom ˝Man˝(957-E-648) u vl. Buk promet Bijeljina, kojim je upravljao Dragan J. (41) iz Bijeljine, automobil ˝Passat II˝ (273-J-906) za čijim upravljačem je bio Arnel H. (21) iz Dubokog Potoka i automobil ˝Audi 80˝(452-J-192) kojim je upravljao Edin O. (25).

U ovoj saobraćajnoj nesreći povrijeđeni su vozač kamiona Dragan J., njegov suvozač Damir O.(22) iz Srebrenika, i vozač iz automobila ˝Passat II˝ Arnel H. Nakon što im je prva pomoć ukazana u Domu zdravlja Srebrenik, prevezeni su u UKC Tuzla na Odjel hirurgije, gdje se ljekari još uvijek nisu izjasnili o stepenu njihovih povreda. O događaju je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, a uviđaj na mjestu događaja obavili su službenici Odjeljenja kriminalističke policije PS Srebrenik.

Izvor: http://www.tip.ba

Također provjerite

Foto: Održana komemoracija tuzlanskom slikaru Edinu Edi Derviševiću

Komemoracija u čast preminulom, tuzalnskom akademskom slikaru, Edinu Edi Derviševiću održana je u nedjelju u Međunarodnoj galeriji portreta Tuzla. Veliki broj prijatelja, poznanika i sugrađana okupio se danas u Galeriji portreta da oda počast ovom velikom čovjeku i vrhunskom slikaru i umjetniku. Prisutnima su se obratili direktor Centra za kulturu Tuzla Edin Jahić i kustos […]

Ugovorena sanacija komunalne infrastrukture u mjesnoj zajednici Solana

Polaganjem cvijeća na spomen obilježje poginulim borcima, šehidima i civilnim žrtvama odbrambeno-oslobodilačkog rata 1992.-1995., u …

Komentariši