U Robnoj Kući Tuzlanka građanima omogućeno nekoliko besplatnih medicinskih pregleda

Svjetski dan borbe protiv AIDS-a obilježen i u Tuzli

Povodom obilježavanja 1.12. Svjetskog dana u borbi protiv AIDS – a već tradicionalno u Robnoj Kući Tuzlanka ljekari, medicinsko osoblje i studenti Medicinskog fakulteta pružili su usluge savjetovanja i testiranja na HIV,
HEPATITS B i C, mjerenje šećera u krvi i krvnog pritiska.
Za sve posjetioce različitih životnih dobi urađeni su nalazi potpuno besplatno i rezultat nalaza uslijedio je ubrzo nakon analize istih.

The post U Robnoj Kući Tuzlanka građanima omogućeno nekoliko besplatnih medicinskih pregleda appeared first on Kameleon M&M.

Powered by www.Srebrenik.net

Također provjerite

Srebrenik.NET vijesti

Izložbom “Domovina u srcu” u Domu kulture u Srebreniku počelo obilježavanje Dana grada Srebrenika

Otvaranjem izložbe “Domovina u srcu” u Domu kulture u Srebreniku počelo je obilježavanje 21. juna – Dana grada Srebrenika. Izložba je postavljena od strane II rendžerskog pješadijskog puka Oružanih snaga Bosne i Hercegovine. “Domovina u srcu” je dokumentarna izložba koja s bogatim sadržajem ilustrira razvoj i djelovanje oružanih snaga Bosne i Hercegovine od srednjeg vijeka do savremenog doba. Posjetioci će imati priliku u narednim danima pogledati izložbu te se dublje upoznati o važnost vojne historije BiH i njezinog uticaja na oblikovanje savremenog društva.

Sedlo - Abdulah Sidran

Sedlo – Abdulah Sidran

Tako je to u životu. Kad ne ide - ne ide. Kad ide - ide.