Tragedija u Turiji: Vatrogasci pronašli tijelo prilikom gašenja požara

Teritorijalna vatrogasna jedinica općine Lukavac jučer je imala intervenciju na gašenju požara na lokaciji Turija, gdje je gorjela kuća u kojoj su pronašli jednu preminulu osobu.
 
– Dana 28.02.2022.godine oko 07:45 sati PS Lukavac je obaviještena da je u mjestu Turija grad Lukavac došlo do požara na porodičnoj kući vlasništvo A. M., rođenog 1950.godine. Požar je lokalizovan od strane vatrogasne jedinice koji su zatekli beživotno tijelo- saopćeno je iz MUP-a TK, piše Avaz.ba
Na lice mjesta je izašao dežurni ljekar koji je konstatirao smrt A. M., a koja je najvjerovatnije nastupila prirodnim putem, te da na tijelu nema vidnih povreda.
Obaviješten tužilac, a uviđaj su izvršili službenici OKP PU Lukavac i inspektor protivpožarne zaštite MUP a Tuzlanskog-kantona.

Powered by www.Srebrenik.net

Pogledaj i ovo

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …

Servisne informacije za 12.10.2023.

PU SREBRENIK – protekla 24 sata na području Srebrenika bila su potpuno mirna, po pitanju krivičnih djelqa i narušavanja javnog reda i mira. Dogodila se jedna saobraćajnha nezgoda bez povrijeđenih lica. HITNA SLUŽBA – u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Srebrenik obavljena su 62 pregleda. Jedan pacijent je prevezen u UKC Tuzla na dalje pretrage, ostali […]