Teška nezgoda na magistrali u Ormanici kod Srebrenika

Danas oko 10.30 sati na magistralnom putu Tuzla-Orašje, u Orrmanici kod Srebrenika dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su teško povrijeđene dvije osobe. Pod još neutvrđenim okolnostima direktno su se sudarili kamion inostranih registarskih oznaka I putničko motorno vozilo marke Fiat. Prema informacijama s lica mjesta, u ovoj nezgodi povrijeđeni su vozač Fijata i njegova saputnica. Nakon ukazane prve pomoći u Hitnoj službi Doma zdravlja Srebrenik prevezeni su u UKC Tuzla čiji se lejkari nisu izjansili o težini povreda. Zbog uviđaja, saobraćaj na ovoj dionici magistralnog puta je potpuno obustavljen, a vozila se usmjeravaju alternativnim putnim pravcima.

Pogledaj i ovo

Rezultati lokalnih izbora u Srebreniku – gradonačelnik je ostao isti, kao i problemi koje imamo u Srebreniku

Nihad Omerović je ostao gradonačelnikom Srebrenika u sljedeće 4 godine. Čestitam na osvojenom mjestu gradonačelnika, nadam se kao i većina onih koji su dali glas gosp. Omeroviću da će raditi kao što je radio zadnjih mjeseci na otklanjanju problema koji su evidentni na svakom koraku u Srebreniku.

Intervju: Almir Tursunović – kandidat za Gradsko vijeće Srebrenika nezavisna bosanskohercegovačka lista NBL

Da može grad biti bez gradonačelnika i Gradskov vijeća i da mogu raditi i djelovati ovako kao u Srebreniku onda zašto ih i birati ? Reći ću da je to ponižavajuće i jedna i druga strana moraju naći zajedničku a ne držati se samo toga "mene je narod birao", kako jedni tako i drugi